No SSO cookie

'' Imposibil de prezis cand si daca va reveni Kubica''

voteaza
(0/ 0)
'' Imposibil de prezis cand si daca va reveni Kubica''
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Managerul pilotului Robert Kubica a dorit sa-l tempereze pe polonez, spunand ca inca nu se pot face pronosticuri in ceea ce priveste momentul in care acesta ar putea reveni in Formula 1.

 
 
Daniel Morelli, managerul polonezului Robert Kubica, a declarat ca este imposibil de prezis cand si daca va reveni acesta in Formula 1, avertizand in acelasi timp in privinta daunelor pe care le realizeaza ''presupunerile visatoare legate de acest aspect''.

Pilotul Renault este inca internat intr-un spital italian dupa ce a suferit in urma cu ceva timp o accidentare extrem de grava in timpul unui banal raliu. Starea sa de sanatate este buna, conform declaratiilor doctorilor, polonezul incepand deja '' fizioterapia pasiva''.

Robert Kubica s-a declarat optimist in ceea ce priveste sansele sale de a reveni in F1 chiar din acest sezon, dar managerul sau a dorit sa-l tempereze, spunand ca este prea devreme pentru asemenea pronosticuri.

'' Robert se recupereaza bine, dar pentru moment nu putem spune cand sau daca va mai putea pilota. Trebuie sa distingem intre optimism si raul pe care il fac presupunerile nerealiste. Un singur lucru este sigur si acela este ca acum este imposibil sa vorbim despre perioade de timp.'' a declarat extrem de precaut Daniel Morelli.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0818 :: 17.78MB