No SSO cookie

Tarani fara frontiere (39): Cocalarul de Mall

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (39): Cocalarul de Mall
Editoriale · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Axioma romaneasca spune ca "Nimic nu se pierde, totul se transforma si mai rau, se inmulteste!".

 
 
Considerata de catre specialisti ca fiind o specie aparte, in plina dezvoltare pe plaiurile carpato-danubiano-pontice, cu o zona de inmultire si afisare bine determinata, adica in preajma marilor aglomerari urbane, Cocalarul de Mall nu avea cum sa nu intre si in categoria Taranilor fara frontiere. Nu numai ca este indreptatit sa-si gaseasca locul intre tarani, ci mai mult, vrea sa intre direct pe podium.


Nu cred ca acest instantaneu e ceva iesit din comun. Cocalarul de Mall este un mare taran si in trafic. Iar cand vine vorba de parcare, apartenenta sa la mediul urban se pierde in neant.


Iata de ce, in fata inrarii dinspre parcarea acoperita a Mall-ului Sun Plaza, din Capitala, Cocalarul de Mall a gasit de cuviinta sa ignore cele aprozimativ 590 de locuri de parcare libere si si-a lasat "limuzina" (un amarat de Rover, de 3000 de Euro, daca e sa fim carcotasi), direct in fata usii de acces pentru vizitatori.


Ce importanta are faptul ca unii au de carat cosuri catre masinile parcate civilizat pe locurile special amenajate? Ce importanta are ca pe acolo poate trec si invalizi, in carucioare? Ce importanta are daca -Doamne Fereste - in Mall are loc un incendiu sau alt eveniment nefericit care sa necesite evacuarea in graba a etajului, sau chiar a intregului spatiu comercial?
Cocalarul de Mall a parcat in fata usii! Pentru ca el e un Taran Adevarat! Amin!


fot si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (3)

scris de Anonim

vina nu este a cocalarului , pentru ca la IQ lui nu poti cere mai mult, iar noi ii promovam ( vezi televiziunile ) , vina este a firmei de paza si ordina din Mall, aici trebuie sa-i atragem atentia directorului de la Mall ca este responsabil si de siguranta noastra de la intrarea in Mall pina la iesirea din el.

scris de Anonim

stai linistit ca nu stie ce-i aia net ! ma mir ca mai e intreaga masina aluia!

scris de Anonim

Tarane, sper sa-ti vezi fapta pe net si mai sper sa-ti vina, putina minte de care dai dovada, la cap. Eu unul sincer nu am norocul sa prind unul ca tine ca nici mata nu te recunoaste dupa 5 minute de dans cu tine.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0943 :: 17.79MB