No SSO cookie

Tarani Fara Frontiere (32): Scoala de (tarani) soferi

voteaza
(0/ 0)
Tarani Fara Frontiere (32): Scoala de (tarani) soferi
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Taranii Fara Frontiere sunt formati inca din scolile de soferi.

 
 
Parca cu scopul de a ne dezvalui cauzele, pentru a mai diminua critica efectelor, instructorul de la scoala de soferi din imagini, s-a decis sa predea un curs de civilizatie rutiera, in plina strada.


Aflat intr-o zona cu trafic nu foarte dens, insa totusi, existent, nea instrucotrul a zis ca e timpul pentru lectii live. Ce e teoria fara practica? Asadar, nu poti ajunge Taran Fara Frontiere, sau Taran in Trafic, cu acte in  regula, fara sa ai si un instructor care sa te deprinda cu tainele indolentei si nepasarii la volan, fata de ceilalti.


Si se apuca domn' instructor si scoate din portbagaj jaloanele (semn ca nu e la prima lectie de teorie aplicata), le propteste pe axul drumului, fara sa-i pese ca e drum public si circulat, aflat chiar intr-o zona rezidentiala, si se apuca de efectuat sicane cu viitori ignoranti in ale civilizatiei rutiere. Mai incet, mai taras-grapis, ca doar elevii nu au inca statutul de Taran dobandit.


Restul, cei care foloseau strada, n-aveau decat sa astepte ca parcursul unui sens al sirului de jaloane sa se fi implinit, sau dupa curaj, sa incerce o depasire pe una dintre parti, pe barba lor!


Asadar, de ce sa ne mai mire numarul mare de membri ai Clubului Taranilor Fara Frontiere din traficul cotidian, daca inca din scoala sunt educati sa fie asa? N-au saracii nicio vina. Sau au vina ca nimic nu se pierde, totul se transforma, asa si cu ce au invatat in scolile de soferi?
Doar ca densitatea lor e tot mai mare!


foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Asa ceva nu exista!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1488 :: 22.18MB