No SSO cookie

Tarani fara frontiere (26)

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (26)
Editoriale · · 5 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Am Audi, sunt o doamna, restul mai conteaza?

 
 
Era sa-mi cada piciorul de pe ambreiaj cand am vazut in plin Bucuresti, pe Splaiul Independentei, cum se deschide portiera fata stanga a masinii din fata mea, acest Audi A4, si o tanara doamna, blonda, frumoasa, ingrijita, scoate, relativ discret, paharul din care isi bause cafeaua, pentru a-l dosi la marginea masinii, pe asfalt. Apoi, nonsalanta a plecat de pe loc, la culoare verde, ca si cum nu mancase usturoi, deci gura ii mirosea a cu totul altceva. Regret enorm ca n-am apucat sa imortalizez si momentul in care a facut reprobabilul gest, care o califica in finala Taranilor Fara Frontiere, Editia 2010, dar sper dn tot sufletul ca macar cineva, va recunoaste numarul de inmatriculare si apoi va comenta aici. Oricum, in masina cu mine au fost cativa martori de prin presa, care au asistat inmarmuriti la acest comportament medieval, in plin buric al targului, asa ca, astept cu interes contestatiile blondei!

foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (5)

scris de Anonim

ce pacat ca aceste animale traiesc printre noi.Locul acestei proaste va spun eu unde e.intre tiganii spanioli care traiesc in ciavolele de la marginea Madridului

scris de Anonim

ai gresit total - tarani fara frontiere -. trebuia buc.... nerusinati fara limite

scris de Anonim

A FII TARAN NU E O RUSINE!FAPTA DOMNITEI "OBOSITE"DE RUTINA ZILNICA E CEVA CE MULTOR TARANI NICI NU LE TRECE ASA CEVA PRIN CAP!!!

scris de Anonim

Fitze cu duiumul,educatie...yok.Asa o sa fie inca multa vreme dupa cum se vede.in ceea ce priveste Germania,Spania...fiecare cu ce merita !!!!VIVA ESPAÑA !

scris de Anonim

II gresit "Taranii fara frontiere" ci trebuie "Marlanii fara frontiere" !.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0742 :: 17.78MB