No SSO cookie

Oboseala si viteza ucid!

voteaza
(0/ 0)
Oboseala si viteza ucid!
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Exasperate, autoritatile se intrec in a-i convinge pe soferi sa conduca prudent.

 
 
Pe drumurile tarii e plin de avertismente care anunta ca "Viteza ucide", sau "Redu viteza, acasa te asteapta cei dragi!", "Nu conduce obosit!", etc. Dar se pare ca sunt de prisos. Soferii le ignora sau pur si simplu le citesc si nu retin mesajul.
Mai mult, politistii rutieri au facut joi, 20 mai, controale pe autostrada A1 si au depistat zeci de soferi care conduceau cu viteza mare. Inconstienta unui sofer a facut ca aparatul radar sa masoare 176 km/ora, cea mai mare viteza inregistrata in actiunea respectiva, a politistilor rutieri de pe autostrada.
Cati dintre ei erau insa surmenati, obositi, sau incapabili fizic sa conduca fara o pauza? N-avem de unde sa stim, desi s-ar putea ca rezultatele unui astfel de test sa nu incline balanta in favoarea soferilor.
Iata insa un avertisment rutier care cu siguranta nu va fi nici uitat, nici ignorat de catre soferii grabiti (foto).
Il gasiti pe drumul dintre Brasov si Targu Mures, pe partea dreapta in sensul de mers dinspre Brasov. Cum acesta este amplasat intr-o zona unde depasirea este interzisa, (fapt reconfirmat si de semnul de dupa avertisment), e lesne de inteles ca nefericitul proprietar de Tico se si grabea.

foto si text: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0954 :: 17.78MB