No SSO cookie

EXCLUSIV: Fetele de la Masini.ro - Milf Car/Youth Car (partea 1)

voteaza
(5/ 1)
EXCLUSIV: Fetele de la Masini.ro - Milf Car/Youth Car (partea 1)
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Redeschidem seria Fetele de la Masini.ro cu intrebarea: Honda Civic diesel: Milf Car sau Youth Car? Episodul 1.

 
 

Poate ca termenul "milf" nu este tocmai cel mai reverentios cu putinta, insa cu siguranta este cel care defineste cel mai bine o femeie maritata, la casa ei, trecuta de pragul celor 20-25 de ani. Si cum Honda, alaturi de marcile japoneze de volum, dar si cele coreene, sunt considerate (peste Ocean) masini pentru doamnele care au in grija gospodaria, copiii si alte treburi domestice, adica "milf", ne-am pus intrebarea: Honda este un "Milf Car" sau datorita designului sau poate intra cu usurinta in categoria "Youth Car"? Cui se adreseaza? Tinerilor de ambele sexe sau mamicilor, femeilor maritate?

Pentru aceasta am apelat la un fotograf profesionist care a efectuat o sedinta foto cu Honda Civic diesel 2013, pe care l-am avut in teste. Si experimentul nostru s-a materializat intr-un makingof al unei sedinte foto, ceva ce am mai facut dealtfel, o sedinta foto in care am incercat sa surprindem imaginile care stau in spatele omului care la randul sau este in spatele aparatului foto. Am sperat sa ne dam seama care este interdependenta dintre Honda Civic si o doamna sexy, care desi nu mai are nevoie sa iasa seara in club la agatat baietii, demonstreaza clar ca are arsenalul si poseda abilitatile necesare.

Am sperat ca punand laolalta masina cu doamna respectiva sa ne dam seama daca au vreo legatura, daca acesta este targetul Honda, daca Civicul diesel i se potriveste doamnei fotograf (care btw isi conduce propria afacere de succes, in afara sferei foto/presa/mass media) sau daca alaturarea nu are nicio noima.

Ceea ce a rezultat este o sedinta foto pe o vreme superba de primavara, cu o masina superba, o doamna superba si o paradigma care a ramas: "Milf Car sau Youth Car?" Ah si am mai ramas cu ceva: convingerea ca stereotipurile cu imaginmea femeii care mananca inghetata sau o banana si femeia care joaca biliard, au un nou concurent: femeia care se straduieste sa surprinda cele mai bune unghiuri si lumini, in calitate de fotograf, respectiv cele 15.000 de pozitii in care ajunge facand asta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2574 :: 17.81MB