No SSO cookie

Autoutilitarele la test!

voteaza
(0/ 0)
Autoutilitarele la test!
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro va ajuta sa va faceti o parere despre autoutilitara dorita, si va ofera un review complet asupra celei mai noi game de autoutilitare VW.

 
 
Pentru ca Masini.ro are ca menire, in primul rand, sa va fie de folos, sa va aduca informatiile despre cele mai noi masini sau trenduri de pe piata auto, ne-am gandit ca o afacere nu se porneste cu o masina de lux, sau cu una sport. Nici macar in Romania!


Asadar, Masini.ro a inceput o serie de drive-teste cu vehicule utilitare, care stau la baza oricarei afaceri mici, sau chiar mijlocii.
Incercam pe aceasta cale sa va aratam plusurile si evident munisurile acestei game, pentru ca dumneavoastra, cititorii nostri, sa v puteti decide mai usor in alegerea unui vehicul pentru afacerea pe care o aveti.


Prima serie de autoutilitare testate, este din familia Volkswagen. Masinile testate au fost toate preluate de la Porsche Bucuresti Vest1, Divizia Vehicule Comerciale, si sunt doar un prim pas in acest demers al nostru.
Deci iata primele noastre propuneri pentru dumneavoatra cei care detineti o afacere: VW Caddy Kombi, VW Caddy Furgon, VW Transporter T5 Furgon, Volkswagen Crafter 35 MR, si Volkswagen Crafter 35 LR. Masinile au echipari diverse, de la atelier mobil, la autovehicul mixt, sau frigorifiic, si de ce nu, doar pentru transport persoane.


Trebuie sa precizam, ca la aceasta ora, Masini.ro este unicul site de presa auto care realizeaza teste si review-uri cu, si despre, autoutilitare, deoarece ne gandim la cititorii nostri, ne gandim cum savenim in intampinarea nevoilor dumneavoastra.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2341 :: 17.8MB