No SSO cookie

EVITAREA PLATII TAXEI DE PRIMA INMATRICULARE

voteaza
(5/ 2)
EVITAREA PLATII TAXEI DE PRIMA INMATRICULARE
Noutati-auto · · 10 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Se expune o idee cu caracter juridic, care pusa in aplicare rezolva definitiv problema taxei de prima inmatriculare.

 
 
Se da in judecata Statul Roman si Inspectoratul de Politie din jud unde domiciliaza proprietarul masinii (la judecatorie) si se va cere urmatoarele: Obligarea IPJ la inmatricularea definitiva a masinii fara plata taxei de prima inmatriculare: La instanta se va ridica exceptia de neconstitutionalitate a textului de lege care obliga la plata taxei de prima inmatriculare, raportat la art ART. 20 din Constitutia Romaniei. Tratatele internationale privind drepturile omului. Dispozitiile constitutionale privind drepturile si libertatile cetatenilor vor fi interpretate si aplicate in concordanta cu Declaratia Universala a Drepturilor Omului, cu pactele si cu celelalte tratate la care Romania este parte. Daca exista neconcordante intre pactele si tratatele privitoare la drepturile fundamentale ale omului, la care Romania este parte, si legile interne, au prioritate reglementarile internationale, cu exceptia cazului in care Constitutia sau legile interne contin dispozitii mai favorabile. Dupa ridicarea exceptiei de neconstitutionalitate se va solicita obligarea IPJ la inmatricularea provizorie pana la terminarea procesului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (10)

scris de Anonim

PERSOANA CU AMPUTATIE O TREIME AMBELE GAMBE,MANA STANGA 2DEGETE AMPUTATE,OPACITATE OCHI DREPT.VREAU SA INMATRICULEZ MASINA,MI SE CERE TAXA DE PRIMA INMATRICULARE CA NU E ADAPTATA.DACA O ADAPTEZ CINE IMI DA PERMIS DE CONDUCERE?CA SA O FOLOSESC PLATESC SOFER.SOLICIT RASPUNS LA ACEASTA PROBLEMA.MULTUMESC FRUMOS.

scris de Anonim

am adus si eu din germania un audi a4 din 2000,motor 2.4 benzina.zice ce e euro 2.au bagat o taxa de 4600 de euro.mai bine de jumate din valoarea masinii.ce as putea sa fac?

scris de Anonim

AM-si ee.ceva.de spus.!"FRATILOR" BÂ_da.am"HADICAP"ce-o.sâ-fac.uare-eu.plâtesc.taxa.asta-decare.fug.toti.propietarI-cam-de-la câti-hadicapati-o.lua-âstia.bani I-care-tot-iei-ma-intretine-acum.ca.sunt.propietar-sâ-fie chiar.asa-de.invidiosi.pe-mine-sI-sâ mi.ia-bani-pe-2ani-din-pensia.2700.pe-lunâ.duamne-de ce.sâ-mi.dea.in-2ani si-si-eu-sâ.I.dau-o-datâ.pe-toti-prea.crudâ.suartâ.am-ca.persuanâ.cu-hadicap-dacâ.nu-asi-face-ceva.ca-sâ.imi-fie.mai usoarâ.vita.asta.de-prlamentar.sau.paton.la-vro-firmâ.astia-poate.sâ permitâ.taxa-de-primâmatriculare.unu.ca-mine-astia.mâ.face.sâ-mâ.arunc.in-fata.masini.sâ-mor.eu-si.sâ trâiascâ.astia.care-fac-lega.ptr.iei-nu-este-lege-ce.sâ-mai-zic.ast.si-cu-asta.basta.sâ-trâiti.in-pâmnt.âstia.care-aveti-câte.8.000-10.000)salariu-si-tot.loviti-vâ.dati...!vâ.salut.hai-sâ-cadâ.taxa.in-capu.la-cine.stiu.eu-si.bin-fac.câ.nu-spun.aiurea.!âstia-cu-taxa.lor.pe-nu.?....!!!!

scris de Anonim

sa propunem o manifestatie de protest impotriva acestei taxe si se vor gasi mai mult decat o gramada de oameni care sa participe eu as propune sa dam o data exacta si sa dam fiecare un mass cu aceasta propunere si lume va fi cu siguranta! ma puteti gasi la y.msg codin_dan valabil doar pt. clujeni dornici de protest in anularea taxei de prima inmatriculare

scris de Anonim

ideea mea este ca trebui sa iesim in strada,astfel incat sa se anuleze,banii pe care ii aruncam din buzunar pt o taxa care nu exista!NU VEDETI CA IN NICI O TARA NU EXIXTA ASA CEVA!TAXIMETRISTII AU IESIT IN STRADA...SA IESIM SI NOI!E HOTIE PE FAT NE FURA PE FATA,UN INTREG POPOR,SUNTEM SATUI NU MAI AVEM BANII,AM MUNCIT PT MASINA,AM PALTITO,E EURO3,LASA MA DOMNE SA MI VAD DE VIATA MEA,CA NICI O DACIE NU ARE,NICI MACAR EURO UNU!PE BUNE CE DACIE DIN90 ARE EURO?NU EXISTA E ADEVARAT?JOS CU TAXA SI HOTI

scris de klausmay

Pana acum un singur roman a castigat un astfel de proces,din cate stiu eu! Cred ca ai nevoie de un avocat capabil pentru asa ceva!!!

scris de ucleden

dar pot sa platesc taxa si dupa aceea sa dau in judecata sa imi recuperez banii?

scris de ucleden

bun...eu am un opel astra 2.0 DTI 2001,taxa e de 1706 euro si in plus am si numere expirate si nu pot sa imi fac numere noi.ce trebuie sa fac.chiar asa mult dureaza?

scris de Marius_58787

Aceasta solutie este expusa pe scurt.Un avocat o poate detalia si ii poate da o forma care sa conduca la castig de cauza. Costurile difera de la avocat la avocat. Singurele probleme sunt timpul si costul numerelor provizorii. Acest proces poate dura intre 6 luni si 1 an. Taxele de timbru nu sunt mari pentru ca nu ne raportam la o valoare. Dupa mine apreciez ca renteaza daca diferenta intre taxa de prima inmatriculare ce ar fi trebuit platita si onorariul avocatului este de cel putin 500 Euro

scris de dragonu

Din cate imi dau seama, nu se pune problema legalitatii, pentru ca e perfect legal, printr-o "chichita" avocateasca. Intrebarea mea e: care sunt costurile asociate? avocat + timp + taxe judiciare? In care cazuri, sau de la ce plafon in sus renteaza? :-)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2572 :: 17.77MB