No SSO cookie
Tata va pompa milioane in Land Rover - Jaguar!
Noutati-auto

Tata Motors va investi milioane in concernul Jaguar-Land Rover!

Imagini (1) Data: 25 December 2008 Comentarii (0)

Tata a prezentat modelul Nano, cea mai ieftina masina din lume
Noutati-auto

Producatorul auto indian Tata Motors a prezentat, joi, modelul Nano, considerat cel mai ieftin automobil din lume, al carui pret va fi de aproximativ 2.500 dolari.

Imagini (4) Data: 11 January 2008 Comentarii (1)

Ford a desemnat Tata ofertantul preferat pentru preluarea Jaguar si Land Rover
Noutati-auto

Constructorul auto american Ford Motor Co. a desemnat joi producatorul indian Tata Motors drept ofertantul principal cu care va discuta vanzarea subsidiarelor sale din Marea Britanie, Jaguar si Land Rover.

Imagini (0) Data: 4 January 2008 Comentarii (0)

Tata isi reconfirma interesul pentru Jaguar si Land Rover
Noutati-auto

Producatorul indian Tata Motors si-a reconfirmat interesul in achizitionarea brandurilor britanice Land Rover si Jaguar, care in prezent sunt detinute de americanii de la Ford, informeaza thecarconnection.com.

Imagini (0) Data: 29 August 2007 Comentarii (0)

Toyota a devansat General Motors inca de anul trecut
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Toyota Motor Corp. a trecut in fata grupului american General Motors (GM), cel mai mare producator de autovehicule din lume, inca de anul trecut desi majoritatea analistilor se asteptau ca acest lucru sa se intample in 2007, potrivit informatiilor publicate de revista specializata Automotive News, citata de Reuters.

Imagini (0) Data: 13 June 2007 Comentarii (0)

Colina Motors Jeans edition
Noutati-auto

Colina Motors, distribuitor autorizat Ford, a lansat Colina Motors Jeans edition – o serie limitata de automobile Ford Focus Sport, carora li s-au adus modificari tehnice si de design exterior, destinate celor pasionati de aspectul masinii lor si de condusul sportiv.

Imagini (0) Data: 7 August 2006 Comentarii (0)

General Motors si Ford, considerate investitii riscante
Noutati-auto

Agentia de evaluare financiara Standard and Poor's a anuntat ca a redus ratingul pentru datoriile primilor doi constructori auto americani, General Motors Corp. si Ford Motor Co., considerand obligatiunile emise de aceste doua firme drept investitii riscante (junk status), fapt ce a provocat o cadere brusca a cursului actiunilor General Motors si Ford la bursa din New York, informeaza AFP, citata de Rompres.

Imagini (0) Data: 6 May 2005 Comentarii (0)

Mazrom Motors reduce preturile la autoturismele Mazda
Noutati-auto

Pentru perioada verii, Mazrom Motors a dat startul in tara suitei de autovehicule Mazda Zoom-Zoom Tour 2002, urmind ca oferta speciala pregatita de Mazda sa fie anuntata direct in 9 orase din tara.

Imagini (0) Data: 15 May 2002 Comentarii (0)

Ediție limitată Bentley Mulsanne Hallmark by Mulliner
Noutati-auto

Ediția limitată Hallmark se extinde la nivelul întregii game Mulsanne, incluzând modelele Speed și Extended Wheelbase și prezintă detalii unice de design din aur sau din argint, inclusiv emblema "Flying B", intarsii de furnir și piele în nuanțe metalice   Ediția limitată Hallmark se extinde la nivelul întregii game Mulsanne, incluzând modelele Speed și Extended Wheelbase și prezintă detalii unice de design din aur sau din argint, inclusiv emblema "Flying B", intarsii de furnir și piele în nuanțe metalice

Imagini (7) Data: 6 March 2017 Comentarii (0)

Mitsubishi Motors la Salonul Auto de la Geneva 2017
Noutati-auto

Salonul Auto de la Geneva 2017 va marca un punct de cotitură pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC)  prin lansarea în premieră mondială a noului “Compact SUV” – primul model din noua generaţie de automobile Mitsubishi Motors.

Imagini (0) Data: 25 January 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1693 :: 18.87MB