No SSO cookie
Pretul automobilelor in Romania si Bulgaria este, in medie, cu 1,8 la suta la suta mai redus decat media in UE
Noutati-auto

Diferentele intre preturile autoturismelor in Uniunea Europeana si in zona euro au ramas in general neschimbate, releva primul raport semestrial al Comisiei Europene dupa 1992 privind preturile autoturismelor, publicat vineri la Bruxelles.

Imagini (0) Data: 30 July 2007 Comentarii (0)

Pretul carburantilor nu se va modifica in urma introducerii obligativitatii amestecului cu biodiesel
Noutati-auto

Asociatia Romana a Petrolului (ARP) anunta ca nu exista semnale din partea membrilor asociatiei ca de la 1 iulie se va modifica pretul carburantilor, odata cu intrarea in vigoare a obligativitatii amestecului motorinei cu doi la suta biodiesel, a declarat joi Vlad Seitan, presedintele ARP, intr-o conferinta de presa.

Imagini (0) Data: 22 June 2007 Comentarii (0)

Dacia ofera un model Logan la pretul de 5.460 euro fara TVA, pentru amatorii de raliuri
Noutati-auto

Compania Dacia ofera o versiune Logan la un pret special, de 5.460 euro (fara TVA), pentru amatorii de raliuri care vor participa la competitia Cupa Dacia Joe, in cadrul Campionatului de Raliuri al Romaniei 2007.

Imagini (0) Data: 17 January 2007 Comentarii (0)

Petrom scade preturile la carburantii din statiile proprii
Noutati-auto

Petrom modifica preturile carburantilor incepand de miercuri, 20 septembrie, ora 00,00, cand pretul benzinelor comercializate in statiile proprii va scadea, informeaza un comunicat al companiei.

Imagini (0) Data: 20 September 2006 Comentarii (0)

Scaderea taxelor vamale dupa aderare nu va ieftini masinile produse in afara UE
Noutati-auto

Scaderea taxelor vamale de la 30 la 10 la suta, odata cu preluarea la momentul aderarii Romaniei a tuturor prevederilor Codului Vamal comunitar, nu va ieftini masinile produse in afara Uniunii Europene.

Imagini (0) Data: 4 August 2006 Comentarii (0)

Vanzari in scadere pentru industria auto in iunie
Noutati-auto

Cele trei mari nume ale industriei de automobile americane, General Motors (GM), Renault si Nissan au inregistrat o scadere a vanzarilor, in luna iunie, in Statele Unite, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 5 July 2006 Comentarii (0)

Preturile modelelor Dacia ar putea sa creasca
Noutati-auto

Automobile Dacia ar putea revizui preturile modelelor din gama sa daca moneda nationala isi continua tendinta de apreciere si va ajunge in jurul valorii de 3,4 lei pentru un euro, a declarat, marti, vicepresedintele producatorului auto din Pitesti, Constantin Stroe.

Imagini (0) Data: 8 March 2006 Comentarii (0)

Siguranta si pretul - cele mai importante criterii in alegerea unei masini
Noutati-auto

Gradul de siguranta, pretul si functionalitatea masinii, respectiv sexul, varsta si veniturile clientilor sunt principalele criterii care sunt luate in calcul la alegerea unei anumite masini, potrivit unui studiu realizat recent de EuroNCap.

Imagini (0) Data: 12 December 2005 Comentarii (0)

Pretul benzinei ar putea ajunge la 50.000 de lei in acest an, spune Dinu Patriciu
Noutati-auto

Pretul carburantilor auto ar putea ajunge in acest an la 40.000 lei litrul, chiar 50.000 lei, in conditiile in care barilul de titei pe pietele internationale se va mentine in jurul valorii de 50 dolari, a declarat, ieri, Dinu Patriciu, presedintele Grupului Rompetrol, in cadrul seminarului "Piata Petrolului", organizat de Finmedia. Exista, insa, prognoze potrivit carora pretul barilului de petrol ar putea ajunge chiar la 80 dolari pana la sfarsitul anului.

Imagini (0) Data: 3 May 2005 Comentarii (0)

Volkswagen a lansat minimodelul Fox, la un pret sub de 9.000 euro
Noutati-auto

Constructorul auto german Volkswagen a prezentat, vineri, la Salonul Auto de la Leipzig, noul sau model Fox, prima masina marca Volkswagen cu un pret sub 9.000 euro, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 4 April 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0855 :: 18.93MB