No SSO cookie
Rusia va deveni prima piata a Renault
Noutati-auto

Renault a anuntat ca, datorita intrarii sale cu 25 la suta in capitalul AvtoVAZ, producatorul rus de autovehicule va ajunge la o capacitate de productie de peste un milion de unitati pe an, Rusia devenind astfel prima piata pentru grupul francez.

Imagini (0) Data: 10 December 2007 Comentarii (0)

Volkswagen a inaugurat prima sa uzina din Rusia
Noutati-auto

Grupul auto german Volkswagen AG, cel mai mare constructor auto european, a inaugurat prima sa uzina de asamblare din Rusia, piata pe care Volkswagen si-a propus sa-si tripleze cota in urmatorii trei ani.

Imagini (0) Data: 3 December 2007 Comentarii (0)

Uzina Ford din Rusia si-a reluat activitatea
Noutati-auto

Muncitorii de la uzina de asamblare detinuta de constructorul american Ford la Vsevolozhsk, in apropiere de Sankt Petersburg (Rusia), au reluat lucrul miercuri dimineata, in pofida refuzului sindicatului de a renunta la greva nelimitata declansata saptamana trecuta, a declarat directorul de relatii publice a uzinei, Yekaterina Kulinenko.

Imagini (0) Data: 29 November 2007 Comentarii (0)

Greva nelimitata la uzina Ford din Rusia
Noutati-auto

Muncitorii de la uzina de asamblare detinuta de constructorul Ford la Vsevolozhsk, in apropiere de Sankt Petersburg (Rusia), au intrat, marti, in greva nelimitata, solicitand cresterea salariilor, a anuntat liderul sindical Alexei Etmanov.

Imagini (0) Data: 21 November 2007 Comentarii (0)

Ford va incepe sa produca modelul Mondeo in Rusia
Noutati-auto

Constructorul auto american Ford Motor Co. a anuntat marti ca isi va spori productia din Rusia de la 72.000 de unitati pe an in prezent la 125.000 de unitati in 2009, in incercarea de a veni in intampinarea cererilor de pe piata cu cel mai ridicat ritm de crestere din Europa.

Imagini (0) Data: 11 July 2007 Comentarii (0)

Peugeot ar putea sa investeasca 300 milioane euro intr-o uzina in Rusia
Noutati-auto

Ministerul rus al economiei si constructorul auto francez PSA Peugeot Citroen au intentia de a semna un acord de investitii referitor la productia de autovehicule Peugeot in Rusia, a declarat joi un inalt responsabil ministerial rus, citat de RIA Novosti.

Imagini (0) Data: 8 June 2007 Comentarii (0)

Nissan si GM vor avea uzine de asamblare in Rusia
Noutati-auto

Constructorul auto japonez Nissan urmeaza sa semneze un acord cu autoritatile ruse pentru constructia unei uzine de asamblare in apropiere de Sankt Petersburg, in timp ce grupul auto american General Motors se pregateste sa puna piatra de temelie la propria sa uzina din Rusia, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 14 June 2006 Comentarii (0)

Volkswagen va investi 370 milioane euro, in prima sa uzina din Rusia
Noutati-auto

Constructorul auto german Volkswagen AG a semnat, luni, un acord cu autoritatile rusesti pentru construirea primei uzine din Rusia, in care va investi 370 milioane euro, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 1 June 2006 Comentarii (0)

Volkswagen va hotari in mai locul unde va plasa centrul de productie din Rusia
Noutati-auto

Constructorul auto german Volkswagen AG intentioneaza sa construiasca o uzina de asamblare in Rusia, noua facilitate de productie urmand a avea o capacitate de 250.000 de autovehicule pe an, locul respectivului centru de productie urmand a fi hotarat in luna mai.

Imagini (0) Data: 11 April 2006 Comentarii (0)

Conducerea Volkswagen se gîndeste la fabrica în Rusia
Noutati-auto

Volkswagen AG a anunţat joi că are în intenţie construirea unei capacităţi de producţie în Rusia, şi ar putea lua o decizie în acest sens în următoarele câteva luni, se arată în Automotive News.

Imagini (0) Data: 23 October 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1398 :: 18.88MB