No SSO cookie
Intre timp in Rusia - Camionul care ruleaza pe trei roti
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video amuzant si inedit. Totul vine de la fratii rusi care nu inceteaza sa ne aduca zambetul pe buze prin intermediul acestor materiale. Daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce e vorba, trebuie sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 27 July 2012 Comentarii (0)

Intre timp in Rusia: A avut o reactie extraordinara si a reusit sa evite un accident
Noutati-auto

Va invitam sa cititi, dar si sa vedeti mai multe despre aceasta intamplare. Un sofer rus a reusit sa evite un accident in ultima clipa printr-o reactie extraordinara. Daca doriti sa vedeti despre ce e vorba, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 19 July 2012 Comentarii (0)

Un studiu de design venit din Rusia - Audi R9 Concept
Concepte

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre acest studiu de design rusesc. In plus, avem o serie de imagini de calitate cu Audi R9 Concept. Pentru mai multe detalii insa, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (19) Data: 17 July 2012 Comentarii (0)

Intre timp in Rusia: Un Ferrari 612 Scaglietti distrus
Noutati-auto

Va invitam sa cititi mai multe despre acest accident nefericit care a avut loc recent si in care a fost implicat un Ferrari 612 Scaglietti. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (15) Data: 14 July 2012 Comentarii (0)

Intamplari din Rusia - Accident extrem de stupid, dar cu final fericit
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti acest material video rusesc. Materialul poate fi vazut ca unul educativ, avand in vedere ca trebuie sa invatam din greselile altora, astfel incat sa evitam astfel de momente stupide care pun in pericol atat viata noastra cat si a celorlalti participanti la trafic.

Imagini (0) Data: 13 July 2012 Comentarii (0)

Intre timp in Rusia: Cum sa asteptam politia cu stil la locul accidentului
Noutati-auto

Daca sunteti curiosi sa aflati cum se asteapta politia cu stil la locul accidentului, atunci va invitam sa invatati de la rusi. Un material video amuzant.

Imagini (0) Data: 12 July 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Intamplari din Rusia - Cum isi pierde o Lada capota
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video inedit cu celebrul model rusesc, Lada. Daca doriti sa vedeti un nou capitol din viata unui proprietar Lada, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 10 July 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Intamplari din Rusia - Am uitat sa trag frana de mana
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti ce se poate intampla atunci cand uitam sa tragem frana de mana. Un material educativ, dar si comic. Daca sunteti curiosi sa vedeti despre ce e vorba, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 7 July 2012 Comentarii (0)

Intre timp in Rusia: De ce nu e bine sa ne urcam beti la volan
Noutati-auto

Un alt caz din care ar trebui sa invatati. Sa nu urcati bauti la volan pentru ca ati putea fi opriti si ati putea impartasi politistilor veleitatilor voastre artistice.

Imagini (0) Data: 26 June 2012 Comentarii (0)

Bentley isi extinde operatiunile in Rusia
Noutati-auto

Celor de la Bentley le-a mers bine pe teritoriul rus. Tocmai din acest motiv exista si dorinta de extindere. Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 18 June 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2746 :: 15.26MB