No SSO cookie
Land Rover LRX - Micul bolid
Noutati-auto

Avand in vedere controversa starnita in zilele noastre de marile masini "mancatoare de benzina" nu e de mirare ca Land Rover a dezvelit la salonul auto de la Detroit acest LRX care se vrea a fi un "SUV la dieta".

Imagini (5) Data: 11 February 2008 Comentarii (0)

Vanzarile AutoItalia Group in anul 2007
Noutati-auto

Peste 16 000 de vehicule vandute de AutoItalia Group in anul 2007 si numarul 1 in vanzarile de vehicule comerciale cu Fiat Professional.

Imagini (3) Data: 16 January 2008 Comentarii (0)

Ford a desemnat Tata ofertantul preferat pentru preluarea Jaguar si Land Rover
Noutati-auto

Constructorul auto american Ford Motor Co. a desemnat joi producatorul indian Tata Motors drept ofertantul principal cu care va discuta vanzarea subsidiarelor sale din Marea Britanie, Jaguar si Land Rover.

Imagini (0) Data: 4 January 2008 Comentarii (0)

Trei candidati la preluarea Jaguar si Land Rover
Noutati-auto

Constructorul auto american Ford Motor Co. a primit trei oferte 'complete si detaliate' referitoare la preluarea subsidiarelor sale din Marea Britanie, Jaguar si Land Rover, fiind posibil ca negocierile sa inceapa saptamana viitoare.

Imagini (0) Data: 5 November 2007 Comentarii (0)

Ford spera sa vanda marcile de lux Jaguar si Land Rover la pachet, in doua luni
Noutati-auto

Ford se asteapta ca, in doua luni, sa vanda marcile de lux Jaguar si Land Rover la pachet, unui singur cumparator, a declarat presedintele Ford pentru Europa, John Fleming, citat de Reuters.

Imagini (0) Data: 16 October 2007 Comentarii (0)

Tata isi reconfirma interesul pentru Jaguar si Land Rover
Noutati-auto

Producatorul indian Tata Motors si-a reconfirmat interesul in achizitionarea brandurilor britanice Land Rover si Jaguar, care in prezent sunt detinute de americanii de la Ford, informeaza thecarconnection.com.

Imagini (0) Data: 29 August 2007 Comentarii (0)

Land Rover Freelander devine si mai luxos
Noutati-auto

Constructorul britanic Land Rover a anuntat ca cel mai mic model din gama, Freelander 2, va avea optional si un nivel de echipare mai luxos.

Imagini (0) Data: 27 August 2007 Comentarii (0)

AutoItalia Group incepe comercializarea noului vehicul comercial Fiat Scudo
Noutati-auto

Pentru a raspunde cerintelor internationale de transport din ce in ce mai diversificate, Fiat Professional (noua identitate a diviziei de vehicule comerciale a Fiat Group) a dezvoltat un nou autovehicul de transport marfa si persoane adresat cu precadere, asa cum transmite de altfel si campania de promovare, celor care pun munca pe primul loc.

Imagini (0) Data: 19 June 2007 Comentarii (0)

Ford intentioneaza sa vanda Jaguar si Land Rover
Noutati-auto

Producatorul american de automobile Ford a anuntat ca are intentia sa vanda brandurile Jaguar si Land Rover pe care le detine in Europa, contra unei sume de aproximativ sase miliarde euro, a anuntat joi publicatia germana 'Frankfurter Allgemeine Zeitung'.

Imagini (0) Data: 19 June 2007 Comentarii (0)

BMW Group Romania a preluat activitatea de import de la Automobile Bavaria
Noutati-auto

BMW Group Romania, filiala a BMW Group Central Eastern Europe, a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, preluarea activitatii de import pe piata romaneasca de la Automobile Bavaria.

Imagini (0) Data: 14 June 2007 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1197 :: 15.3MB