No SSO cookie
OFICIAL: Iata noul Range Rover Evoque cu cinci usi!
Noutati-auto

Land Rover va prezenta oficial noul Range Rover Evoque cu cinci usi la Salonul Auto de la Los Angeles. Spre deosebire de modelul cu trei usi, noul Evoque are plafonul mai inalt cu 30 mm, iar parbrizul cu 60 mm. Britanicii au declarat pentru prima data ca noul Evoque va fi dotat cu un sistem de suspensii performant numit MagneRide.

Imagini (15) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

Range Rover Sport tunat de Arden
Noutati-auto

Arden este un tuner german specializat pe modele Jaguar, Land Rover, Mini si Bentley. Cea mai recenta creatie este noul Arden AR6 Stronger, aceasta se bazeaza pe modelul Range Rover Sport de la Land rover.

Imagini (5) Data: 1 November 2010 Comentarii (0)

Istoria Land Rover
Utile

Seriile Land Rover s-au dezvoltat din 1948 si pana in 1983, din 1947 si pana in 1985, daca tinem cont de seriile de pre-productie Land Rover si de stadiul I al seriei 3. Modelul cu ampatament scurt, SWB, a crescut de la un ampatament de 203.2 cm la 223.5 si cel cu ampatament lung – LWB, de la 271.8 cm, la 276.9 cm. Mai erau si modelele SIIA si SIIB cu forward-control (FC), modelul militar cu greutate redusa si alte variatii.

Imagini (3) Data: 24 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Prezentarea noului Range Rover Evoque la Paris
Noutati-auto

Land Rover a lansat un nou video in care prezinta lansarea modelului Range Rover Evoque la Salonul Auto de la PAris. Compilatia prezinta atat lansarea propriu-zisa, cat si evenimentele care au avut loc in diferite locatii din Paris.

Imagini (1) Data: 22 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Land Rover Freelander prezentat intr-un mod inedit
Noutati-auto

Land Rover a lansat o noua reclama pentru modelul Freelander 2. Britanicii au renuntat la locurile pitoresti si la terenul accidentat si au optat pentru argila si animatie. Personajul Clay Mason prezinta intr-un mod hilar povestea noului Freelander 2 si experienta sa cu acesta.

Imagini (1) Data: 17 October 2010 Comentarii (0)

PARIS LIVE: Standul Land Rover
Noutati-auto

Land Rover a prezentat la Paris noul Evoque, unul dintre cele mai asteptate lansari programate la salonul auto.

Imagini (16) Data: 30 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Range Rover Evoque se prezinta
Noutati-auto

Land Rover a publicat noi imagini video de prezentare a celui mai nou model din gama sa: Range Rover Evoque. Evoque va fi prezent la Salonul Auto de la Paris.

Imagini (1) Data: 28 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Range Rover Evoque in actiune!
Noutati-auto

La cateva zile inainte de debutul oficial de la Paris, Land Rover a lansat doua video-uri in care prezinta noul Range Rover Evoque in actiune. Noul model va fi disponibil in Anglia incepand cu vara viitoare, urmand ca in scurt timp dupa aceea sa fie lansat si pe restul pietelor europene.

Imagini (1) Data: 27 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Primul promo cu noul Range Rover Evoque
Noutati-auto

Land Rover ne prezinta primul promo cu noul Range Rover Evoque. Noul cross-coupe va fi prezentat oficial la sfarsitul lunii la Paris.

Imagini (1) Data: 23 September 2010 Comentarii (0)

Noul Range Rover Evoque, prezentat in detaliu
Noutati-auto

Land Rover a oferit informatii complete cu privire la noul Range Rover Evoque. Noul model va fi disponibil in Anglia incepand cu vara viitoare, urmand ca in scurt timp dupa aceea sa fie lansat si pe restul pietelor europene.

Imagini (15) Data: 22 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2154 :: 18.88MB