No SSO cookie
Romania Rally Challenge 2017: prima competiție de regularitate pentru mașini electrice
Noutati-auto

Romania Rally Challenge, eveniment dedicat vehiculelor istorice și mașinilor de curse, include acum și o clasă specială dedicată mașinilor electrice. La evenimentul programat în perioada 17 – 19 august se pot înscrie astfel participanți cu orice tip de mașină complet electrică, indiferent de anul de fabricație.

Imagini (0) Data: 1 August 2017 Comentarii (0)

Mazda a primit recunoașterea Top Safety Pick+ acordat de către IIHS în ceea ce priveşte siguranţa
Noutati-auto

Cinci modele Mazda actuale (cu specificaţii pentru piaţa din SUA) testate în Statele Unite ale Americii de către Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), printre care noua Mazda CX-5, au fost distinse de această organizaţie nonprofit cu cel mai mare rating în ceea ce priveşte siguranţa: Top Safety Plus+.

Imagini (0) Data: 26 July 2017 Comentarii (0)

Noul Panamera Sport Turismo a intrat în producție de serie
Noutati-auto

Producția de serie a noului Panamera Sport Turismo a început la fabrica Porsche din Leipzig. Primele vehicule pentru clienți au trecut cu succes de producția caroseriei, vopsire și asamblare.

Imagini (14) Data: 25 July 2017 Comentarii (0)

Din 2019 toate modelele Volvo vor fi electrificate
Noutati-auto

Volvo Cars, producătorul de mașini premium, a anunțat că, începând cu anul 2019, toate modelele Volvo care vor fi lansate urmează să fie dotate cu motoare electrice. Prin acest pas Volvo marchează sfârșitul istoric al mașinilor care au motor cu combustie internă (ICE), definind, totodată, electrificarea ca centru de interes al companiei.

Imagini (5) Data: 5 July 2017 Comentarii (0)

Mercedes-Benz E Cabrio se lansează în România
Noutati-auto

Mercedes-Benz întregește familia Clasei E cu noul model E Cabrio. Modelul decapotabil cu 4 locuri, cu acoperiș textil, combină designul purist, senzual, cu nivelul ridicat de confort și cu cele mai noi tehnologii.

Imagini (0) Data: 5 July 2017 Comentarii (0)

Bentley a lansat noua ediție limitată Flying Spur Design Series by Mulliner
Noutati-auto

Design Series se inspiră din cele mai elegante detalii: de la culorile exuberante ale căptușelii unui costum sobru sau de la un tighel de contrast de pe o șa din piele.

Imagini (5) Data: 3 July 2017 Comentarii (0)

Creștere a înmatriculărilor de automobile noi la nivelul UE
Noutati-auto

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au crescut cu +7.6% in luna mai 2017 fata de mai 2016, atingand un volum de 1.386.818 unitati.

Imagini (0) Data: 22 June 2017 Comentarii (0)

Noua gamă de bujii de aprindere BERU Iridium
Noutati-auto

Noile bujii cu iridiu completează gama de sisteme de aprindere BERU, oferind durabilitate sporită, performanță, consum redus de combustibil și reducerea emisiilor poluante

Imagini (0) Data: 22 June 2017 Comentarii (0)

Modelul BMW 507 care a aparţinut lui Elvis Presley a fost restaurat şi va fi prezentat la Concours d’Elegance de la Pebble Beach
Noutati-auto

Revenire strălucitoare pentru una dintre cele mai spectaculoase descoperiri de automobile clasice din ultima vreme: modelul BMW 507 care a fost condus de starul american Elvis Presley în timp ce îşi efectua serviciu militar în Germania.

Imagini (21) Data: 18 May 2017 Comentarii (0)

De 11 ani, Mercedes-Benz joacă un rol principal în filmul TIFF
Noutati-auto

Mercedes-Benz România va acorda, și în acest an, Premiul de Excelenţă pentru întreaga carieră unei personalități din lumea artei cinematografice · Mercedes-Benz România va acorda, și în acest an, Premiul de Excelenţă pentru întreaga carieră unei personalități din lumea artei cinematografice

Imagini (5) Data: 18 May 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4336 :: 15.39MB