No SSO cookie

Mazda a primit recunoașterea Top Safety Pick+ acordat de către IIHS în ceea ce priveşte siguranţa

voteaza
(0/ 0)
Mazda a primit recunoașterea Top Safety Pick+ acordat de către IIHS în ceea ce priveşte siguranţa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cinci modele Mazda actuale (cu specificaţii pentru piaţa din SUA) testate în Statele Unite ale Americii de către Insurance Institute for Highway Safety (IIHS), printre care noua Mazda CX-5, au fost distinse de această organizaţie nonprofit cu cel mai mare rating în ceea ce priveşte siguranţa: Top Safety Plus+.

 
 

IIHS evaluează rezistența la impact prin cinci teste: accidente frontale mici și moderate, accidente laterale, de rezistenţă a plafonului, a tetierei şi a scaunului, în condiţiile unei loviri din spate. Pe lângă acestea, se evaluează performanţa farurilor și prevenirea accidentelor frontale prin intermediul sistemelor de avertizare de coliziune și de frânare automată.

Modelele Mazda testate în 2017 au fost Mazda CX-9, Mazda CX-3, Mazda3, Mazda6 şi cel mai recent noul CX-5. Fiecare dintre ele au primit încadrarea Top Safety Pick+ atunci când modelul a fost echipat opţional cu sistemul de prevenire a accidentelor şi faruri adaptabile LED, caracteristici care fac parte din tehnologia avansată şi inovatoare i-ACTIVSENSE, ce susţine şi ajută conducătorul auto.

iihs_top_safety_pick_award_2017

 

În conformitate cu IIHS, Mazda este singurul producător de automobile dintre 16 producători de echipamente originale care primește rating Top Safety Pick+ pentru toate modelele actuale testate în 2017. Aceste rezultate au fost posibile deoarece toate modelele s-au comportat bine în categoria nou adăugată, cea de performanță a farurilor, precum și în categoriile deja existente de  evaluare a rezistenței la impact.

Noua caroserie SKYACTIV-Body, parte din gama de tehnologii SKYACTIV, este ușoară, pentru plăcerea condusului, dar, în același timp, oferă performanțe excelente în ceea ce privește siguranța coliziunii, după cum arată rezultatele testului IIHS.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1821 :: 17.78MB