No SSO cookie
Maserati Quattroporte va concura in Superstars Series
Noutati-auto

O varianta de curse a Maserati Quattroporte va concura in Superstars Series, la volanul acesteia aflandu-se fostul pilot de Formula 1 Andrea Chiesa!

Imagini (1) Data: 13 April 2009 Comentarii (0)

Maserati Quattroporte GT S - Doua pasari cu o piatra!
Noutati-auto

Introducerea modelului Maserati Quattroporte GT S in cadrul salonului de la Detroit prezinta un dublu beneficiu pentru firma italiana...

Imagini (3) Data: 23 December 2008 Comentarii (0)

Noul Maserati Quattroporte se livreaza cu sofer pentru 6 luni
Noutati-auto

Auto Italia Group, importatorul Maserati pe piata locala, va oferi cumparatorilor de Maserati Quattroporte in cadrul Luxury Show 2008 un sofer timp de 6 luni, platit de companie.

Imagini (1) Data: 5 December 2008 Comentarii (0)

Comanda unui Nou Maserati Quattroporte va include, in premiera, si serviciile unui sofer
Noutati-auto

Pe durata celei de-a 3-a editii a Luxury Show (4-7 decembrie 2008), Maserati lanseaza o oferta unica pe piata din Romania: serviciile unui sofer pentru fiecare nou Maserati Quattroporte.

Imagini (1) Data: 4 December 2008 Comentarii (0)

Maserati Quattroporte "Collezione Cento"
Noutati-auto

Unul dintre cele o suta de exemplare din seria speciala "Collezione Cento" a modelului Maserati Quattroporte, prezentata la editia 2008 a Salonului Auto de la Detroit, si-a gasit deja proprietarul... in Romania.

Imagini (3) Data: 22 January 2008 Comentarii (0)

Maserati Quattroporte, 'Best of the Best'
Noutati-auto

Berlina de lux Maserati Quattroporte si-a completat colectia de premii cu inca o recunoastere internationala a valorii sale. Prestigioasa publicatie 'Robb Report' din Statele Unite ale Americii a desemnat nava-amiral a marcii Maserati drept 'Best of the Best 2006', evaluand-o ca fiind cea mai avansata expresie a berlinelor de inalta clasa.

Imagini (0) Data: 31 May 2006 Comentarii (1)

Maserati Quattroporte a primit inca 5 distinctii internationale
Noutati-auto

Berlina de lux Quattroporte, al carei succes a determinat cresterea vanzarilor marcii Maserati cu 54 la suta in Statele Unite ale Americii si cu 25 de procente in intreaga lume, a fost distinsa cu inca cinci premii internationale: “Best Car 2006” in Germania, “Le auto che preferisco 2006” in Italia, “Best Car” in Franta, “Best Car 2006” in Elvetia.

Imagini (0) Data: 6 February 2006 Comentarii (0)

DIVERTISMENT: Solistul trupei U2 conduce un Maserati Quattroporte
Noutati-auto

Bono, solistul trupei U2, şi-a achiziţionat de curând un Maserati Quattroporte si este foarte mandru de masina lui si de reusitele italienilor din ultima perioada.

Imagini (0) Data: 8 December 2004 Comentarii (0)

Maserati Quattroporte va face fericiti un numar de pâna la 20 de români
Noutati-auto

Limuzina de lux Maserati Quattroporte, ultimul model apărut în gama constructorului italian, lansat marţi pe piaţa românească, a fost comandat deja de 16 persoane, numărul fericiţilor posesori ai unei astfel de maşini exclusiviste fiind însă limitat la 20.

Imagini (0) Data: 4 May 2004 Comentarii (0)

Auto Motor und Sport a premiat modelul Maserati Quattroporte
Noutati-auto

Noul Maserati Quattroporte a câştigat locul întâi la categoria limuzinelor de lux de import, în topul cititorilor - “Best Cars” - organizat anual de binecunoscuta revistă germană Auto Motor und Sport.

Imagini (0) Data: 9 February 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2286 :: 15.28MB