No SSO cookie
TUNING: Toyota GT86 "atins" de Wald International
Tuning

Cei de la Wald International o comit din nou. De aceasta data ei au creat un kit de tuning pentru celebrul Toyota GT86. Daca vreti sa aflati mai multe detalii, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (3) Data: 24 July 2012 Comentarii (0)

O masina de-a dreptul interesanta - Aspid GT-21 Invictus
Noutati-auto

Aspid GT-21 Invictus este un model extrem de interesant, cu un design unic, inedit. Daca vreti sa aflati mai multe si daca vreti sa vedeti o serie de imagini de calitate, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 18 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Nissan Patrol cu fata de Rolls Royce Phantom
Noutati-auto

Iata o creatie cu adevarat inedita, un Nissan Patrol transformat in ceva ce se vrea a fi un Rolls Royce Phantom. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (3) Data: 24 June 2012 Comentarii (0)

Detalii oficiale despre Hyundai Elantra GT 2013
Noutati-auto

Cei de la Hyundai ne-au oferit detaliile oficiale ale noului Elantra GT. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe despre acest model, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (23) Data: 13 June 2012 Comentarii (0)

Primele teste cu SRT Viper GTS-R
Noutati-auto

Acest model nou a fost testat recent si va invitam sa aflati si sa vedeti cum s-a descurcat. SRT Viper GTS-R este o masina extraordinara din punct de vedere al performantei.

Imagini (0) Data: 11 June 2012 Comentarii (0)

Mercedes SLS AMG GT 2013 Matt Special Edition
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta editie speciala SLS AMG GT 2013. O editie interesanta spunem noi. Tocmai de aceea va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 9 June 2012 Comentarii (0)

Chrysler Sebring transformat in Bentley Continental GTC
Tuning

O persoana s-a plictisit probabil de masina sa si a transformat Sebringul intr-un veritabil Bentley Continental GTC. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 6 June 2012 Comentarii (0)

Mercedes SLS AMG GT 2013
Noutati-auto

Cei de la Mercedes se pregatesc sa lanseze un superb model, SLS AMG GT 2013. Acesta va fi modelul de top al diviziei AMG. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 5 June 2012 Comentarii (0)

Nissan DeltaWing - Ultimele pregatiri inainte de Le Mans
Noutati-auto

Prototipul DeltaWing a celor de la Nissan si-a terminat testele inainte de celebra cursa. Daca vreti sa aflati cum s-a descurcat, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 4 June 2012 Comentarii (0)

Ferrari 250 GTO 1962 - Cea mai scumpa masina din lume
Noutati-auto

Va invitam sa cititi mai multe despre acest Ferrari 250 GTO 1962. Daca vreti sa aflati cu ce pret a fost vanduta masina, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (5) Data: 3 June 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1518 :: 15.27MB