No SSO cookie
Cea mai ieftina versiune Dacia Logan se va scumpi cu 58 de euro
Noutati-auto

Cea mai ieftina versiune a autoturismului Dacia Logan se va scumpi cu 58 de euro, dupa introducerea, de la 1 aprilie, a accizei de unu la suta, conform modificarilor Codului fiscal, aprobate saptamana trecuta de Executiv.

Imagini (0) Data: 30 March 2005 Comentarii (0)

Dacia a inaugurat Centrul de Export CKD Logan
Noutati-auto

Automobile Dacia a inaugurat marţi, 29 martie, Centrul de Export CKD Logan, obiectiv esenţial în cadrul programului de internaţionalizare a mărcii. Evenimentul de deschidere al acestrui punct logistic s-a desfăşurat în prezenţa preşedintelui director general al Renault, Louis Schweitzer şi a premierului României, Călin Popescu Tăriceanu.

Imagini (0) Data: 29 March 2005 Comentarii (0)

Salonul Auto de la Geneva - porti deschise pentru Dacia Logan în lumea buna
Noutati-auto

Editia centenară a Salonul-ui Auto de la Geneva aduce în premieră şi prima expunere a unei maşini de fabricaţie românească. Dacia va expune modelul Logan, vehicul destinat sa asigure dezvoltarea intreprinderii si expansiunea internationala a marcii.

Imagini (0) Data: 2 March 2005 Comentarii (0)

Meridian a investit 4,5 milioane de euro într-un complex auto Dacia -Renault
Noutati-auto

Compania Meridian, dealer autorizat Dacia - Renault, a deschis marţi, 22 februarie 2005, un nou complex auto bimarcă Meridian Vest, urmare a unei investiţii de peste 4,5 milioane de euro.

Imagini (0) Data: 22 February 2005 Comentarii (0)

Dacia a produs automobilul cu numarul 2.500.000
Noutati-auto

Marţi 8 februarie, uzina Dacia Pieşti a produs autovehiculul cu numărul 2.500.000 - este vorba despre un Logan 1.4 Preferance, culoarea Gri Perlă. Acest rezultat se înscrie în linia succeselor pe care cel mai mare constructor auto român le-a marcat în ultima perioadă, perspectivele firmei fiind mai mult decât optimiste.

Imagini (0) Data: 8 February 2005 Comentarii (0)

Dacia Logan este câstigatoarea premiului Autobest 2005
Noutati-auto

Autoturismul Dacia Logan a castigat premiul Autobest 2005, acordat celui mai potrivit automobil pentru Europa centrala si de est, trofeul fiind inmanat directorului general al companiei Dacia, Francois Fourmont, in cadrul unei festivitati organizate marti seara la complexul Romexpo din Capitala.

Imagini (0) Data: 27 January 2005 Comentarii (0)

Ford reduce preturile noului model Ka pentru a fi competitiv fata de Dacia Logan
Noutati-auto

Dacia Logan are un concurent serios pe piata vest-europeana a masinilor ieftine. Este vorba despre Ford Ka, al carui pret va fi redus substantial de constructorul german.

Imagini (0) Data: 19 January 2005 Comentarii (0)

Dacia retrage, pentru verificari, peste 15.000 de autoturisme Logan
Noutati-auto

Automobile Dacia a decis să retragă în reţeaua de dealeri, pentru verificări şi remedierea unor defecţiuni de fabricaţie, peste 15.000 de autoturisme Logan, aproximativ două treimi din totalul vînzărilor de pînă acum, maşini produse în intervalul 23 august - 20 noiembrie 2004.

Imagini (0) Data: 19 January 2005 Comentarii (0)

Timpul de livrare pentru Dacia Logan va fi de cel putin 6-8 saptamâni
Noutati-auto

Timpul de livrare pentru autoturismul Dacia Logan in anul 2005 va fi de cel putin 6-8 saptamani, a declarat directorul comercial al companiei Dacia, Jacques Abot.

Imagini (0) Data: 7 January 2005 Comentarii (0)

Dacia a vândut peste 95.000 de vehicule în 2004
Noutati-auto

Odată cu succesul modelului Logan, Dacia a realizat, anul trecut, vânzări în creştere cu 38,6%, atingând un total de 95.296 unităţi, ceea ce consolidează poziţia de lider pe piaţa autohtonă a constructorului.

Imagini (0) Data: 6 January 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0585 :: 15.3MB