No SSO cookie

Proprietarul Segway a murit intr-un accident pe un Segway

voteaza
(0/ 0)
Proprietarul Segway a murit intr-un accident pe un Segway
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jimi Heselden, proprietarul Segway si cunoscut filantrop in Marea Britanie, a decedat in urma unui accident ciudat cauzat de un vehicul produs de companie.

 
 

Seful si proprietarul Segway, Jimi Heselden, a murit intr-un accident ciudat in timp ce conducea un model Segway. Heselden conducea intr-o zona stancoasa o versiune off-road a unui model produs de compania pe care o detinea.


Boss-ul Segway a cazut de pe o stanga cu vehiculul sau in raul Wharfe din regiunea West Yorkshire si a fost gasit decedat. Ancheta politiei se afla inca in desfasurare si nu a stabilit exact care este cauza ce a dus la teribilul accident.


Jimi Heselden este recunoascut in Marea Britanie nu doar pentru compania Segway, ci ca si un filantrop, acesta facand de-alungul vietii sale donatii in valoare de 23 de milioane de lire sterline.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1544 :: 17.78MB