No SSO cookie

Hyperion - O ultima capodopera...

voteaza
(0/ 0)
Hyperion - O ultima capodopera...
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pininfarina, arhicunoscuta firma de design auto este pe cale sa isi dezvaluie ultima bijuterie motorizata...

 
 
Firma Pininfarina, inca de la infiintarea companiei in 1930, a fost mai mereu un jucator important in lumea automobilisticii, insa nu atat prin productia de vehicule proprii, cat prin consultanta si sprijinul acordat dezvoltarii de sisteme mai sigure si mai eficiente (de pilda sprijinul acordat dezvoltarii de sisteme de propulsie alternative).

Cu toate acestea, o alta caracterisitica a firmei a facut-o extrem de populara in randul fanilor si a producatorilor auto, realizarea conceptelor si a vehiculelor unicat, cum ar fi modelul aclamat Ferrari P4/5 sau anticul Alfa Romeo 8c. Acestei categorii ii apartine de altfel recent dezvaluitul model Hyperion, avand la baza coupe-ul Rolls Royce Drophead. Proiectat si produs pentru un colectionar actulamente anonim, Hyperion va fi dezvaluit oficial pe data de 17 August 2008, in cadrul evenimentului Concours d'Elegance, organizat in Pebble Beach, California. Urmand lansarii in SUA, modelul va fi dezvaluit pe sol european in cadrul Show-ului Auto de la Paris, organizat in luna Octombrie.

In ciuda numelui cu rezonante mitice, si a infatisarii reminescente modelelor Rolls Royce din perioada interbelica, sub stratul exterior se ascunde un motor V12 de 6.75 litri care dezvolta 453 CP, numere care ii vor permite giganticului vehicul sa strabata pragul de 100 de km/h in doar 5,6 secunde.

Acum ca spiritele s-au incins in urma dezvaluirii, ramane in cele din urma sa asteptam, sa ne bucuram si sa contemplam asupra iscusintei si migalei implicate in realizarea unor astfel de bijuterii.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2703 :: 22.11MB