No SSO cookie

Coloana de masini de 100 km in China

voteaza
(0/ 0)
Coloana de masini de 100 km in China
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cel mai bare blocaj in trafic s-a inregistrat in China undeva coloana de masini s-a intins pe 100 km. Soferii au auvut nevoie de 9 zile sa iasa din acest calvar.

 
 

China este recunoscuta ca tara cu cei mai multi locuitori, undeva la 1 miliard si 300 de milioane dupa ultimele statistici. China a devenit din 2009 si cea mai mare piata auto din lume, reprezentand locul unde se vand cele mai multe masini in prezent.

Cu o asemenea povara, indiferent cat de mare este suprafata tarii asiatice, China devine si tara unde au loc ambuteiaje de trafic inimaginabile. Luna august a adus un trafic mai mult decat aglomerat intre capitala Beijing si orasul Huai'an din provincia Heibei.

Cel mai mare blocaj in trafic inregistrat vreodata s-a intins pe o distanta de 100 km. Cei prinsi in acest ambuteiaj groaznic au avut nevoie de 9 zile sa ajunga la destinatie cu masinile personale.


Cauza acestui blocaj istoric nu a fost un accident, asa cum era de asteptat, ci lipsa unei infrastructuri adecvate, care sa faca fata traficului gigant. Soseaua nationala dintre cele doua localitati este supusa unui proces de reparatii, un motiv in plus pentru ca circulatia rutiera sa devina imposibila.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

...si mai sunt si 10 benzi pe sens....

scris de Anonim

9 zile ziceti ?!... ma mir, sincer ! Cati morti au fost ? ... dupa trei zile fara apa nu sunt multi oameni care mai pot supravietui,... iar fara mancare schimbarile ireversibile ale organismului incep in medie cam la 10 zile....

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1428 :: 17.78MB