No SSO cookie

Cel mai rapid Maserati vine la Paris: GranTurismo MC Stradale

voteaza
(0/ 0)
Cel mai rapid Maserati vine la Paris: GranTurismo MC Stradale
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Maserati GranTurismo MC Stradale este cel mai rapid si cel mai usor model al marcii italiene si nu putea lipsi de la Salonul Auto de la Paris.

 
 

Maserati se va prezenta la Salonul Auto de la Paris cu o versiune superformanta a modelului GranTurismo S. Denumita GranTurismo MC Stradale, noua versiune se va remarca prin aptitudini deosebite, urmand sa fie cea mai rapida si mai usoara masina Maserati.


Producatorul italian a declarat ca noul model reprezinta un raspuns la cerintele clientilor are doreau un GranTurismo pentru sosea care sa poata servi si pentru circuit. Modelul va fi insotit de un curs de manevrabilitate si aerodinamica tinut de divizia Racing de la Maserati.

Maserati GranTurismo MC Stradale primeste un plus de 11 cai putere fata de GranTurismo S, ajungand astfel la un total de 444 cai putere. GranTurismo MC Stradale beneficiaza de acelasi motor V8 de 4.7 litri si este capabil sa rupa bariera celor 300 km/h. Desi nu s-a anuntat oficial, se pare ca noul MC Stradale va fi capabil sa sprinteze suta in 4,5 secunde.


Noul Maserati va beneficia si de o serie de noutati estetice, cum ar fi o grila mai pronuntata, un spoiler mai mare si de noi praguri laterale. Mai mult, Maserati GranTurismo MC Stradale beneficiaza de jante din aluminiu.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1986 :: 22.12MB