No SSO cookie

GENEVA 2012 LIVE: MINI John Cooper Works Countryman

voteaza
(0/ 0)
GENEVA 2012 LIVE: MINI John Cooper Works Countryman
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa masini.ro prezinta, in direct de la Salonul Auto de la Geneva, MINI John Cooper Works Countryman

 
 

MINI John Cooper Works Countryman este echipat cu un motor nou dezvoltat - varianta cu patru cilindri -, ce dispune de turbocompresor twin-scroll, injectie directa pe benzina si gestiune variabila a supapelor si care produce 160 kW/218 CP.

Iar in echiparea standard, masina are kit aerodinamic, suspensii sport coborate, jante de 18 toli, din aliaj usor, si particularitati exclusiviste de design. Acesta este primul model John Cooper Works care ofera, ca optiune, o cutie de viteze automata cu sase trepte.

Cateva detalii ale modelului  MINI John Cooper Works Countryman:

• Al saselea model John Cooper Works din actuala gama MINI, primul cu tractiune integrala ALL4 in echipare standard, lansare in toamna 2012.

• Motor cu patru cilindri nou dezvoltat, cu turbocompresor twin-scroll, injectie directa pe benzina si gestiune variabila a supapelor, capacitate de 1,6 litri, 160 kW/218 CP, cuplu maxim: 280 Nm (cu Overboost: 300 Nm), primul model John Cooper Works disponibil, optional, cu transmisie automata cu sase trepte.

• Acceleratie (0-100 km/h): 7,0 secunde, viteza maxima: 225 km/h (transmisie automata: 223 km/h), consum de combustibil in ciclul de testare EU: 7,2 litri per 100 km (transmisie automata: 8,0 litri), emisii CO2: 167 (187) g/km (date provizorii).

• Kit aerodinamic, suspensii sport, sistem de evacuare sport, jante din aliaj usor, de 18 toli, sistem de control al stabilitatii DSC cu DTC in echiparea standard. Optiunile includ vopsea exclusiva Chili Red pentru acoperis si oglinzile retrovizoare, dar si jante din aliaj usor, de 19 toli.

• Echiparea standard din interior cuprinde scaune sport, volan sport si afisaje si butoane de control specifice modelului.

 

Cuvinte cheie: MINI | John Cooper Works | Countryman | Geneva Motor Show |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6775 :: 22.28MB