No SSO cookie

GENEVA 2012 LIVE: Mini ClubVan Concept

GENEVA 2012 LIVE: Mini ClubVan Concept

Echipa masini.ro prezinta, in direct de la Salonul Auto de la Geneva, MINI ClubVan Concept

 
 

MINI Clubvan Concept intruchipeaza viziunea unui automobil mic din segmentul premium cu o capacitate sporita de transport, pentru utilizare in afaceri sau timpul liber.

Se diferentiaza clar de MINI Clubman, pe care se bazeaza, prin designul cu doua locuri, compartimentul cargo mare şi plat, dar şi geamurile laterale din spate care sunt opace.

Cateva detalii despre MINI Clubvan Concept:

• Prototip derivat din MINI Clubman; concept inovator ce prezinta primul automobil de transport bazat pe o masina mica din segmentul premium; varietate mare de utilizari pentru afaceri si timp liber in combinatie cu placerea condusului caracteristica marcii MINI.

• Doua scaune, compartiment cargo separat cu grila de partitionare, geamuri laterale spate opace, usi spate divizate si Clubdoor pe partea dreapta a masinii - toate acestea permit incarcarea si descarcarea obiectelor intr-un mod confortabil.

• Interpretare contemporana, orientata spre lifestyle, a conceptului de masina compacta pentru livrari; Morris Mini Van bazat pe modelul Mini clasic (1960) este un predecesor; deschide posibilitatea atragerii unui nou public-tinta din sectorul comercial; combinatia fara egal dintre functionalitatea extinsa, pe de-o parte, si aura si caracterul premium ale marcii MINI, pe de alta parte, creeaza un farmec deosebit.

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2585 :: 15.24MB