Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel Astra G(Classic)
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel > Astra / Zafira
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
florin55503
daca vrei mai ulta putere poti opta pt 2.0 dti. consumul e cu o idee mai mare decat la 1.7 dti. dar trage mai bine. sau poti cauta motorul de 1.7 dar de 82 de cai. dar sunt destul de rare din pacate. eu am avut o astra F (care era blamata) si care a fost cumparata la 75.000 de kmsi cam un an jumate vechime si iti jur ca timp de 4 ani de zile nu s-a schimbat absolut nimc la masina. apoi a fost bagata in sevice si s-a schimbta din articulatii (toate originalle de abia l-au desfacut la service) so amotrizoarele. iar F nu se compara la G

motorul de 1.6 cu 8V e sub cel de 1.7 dti de 82 de cai si la demaraj si la viteza maxima. cel de 16V trage destull de bine
Baby Blues
Dragos45550- revin cu precizari.
la gropi se aude un zgomot si m-am gandit ca ar fi ori de la roata de rezerva care s-ar misca acolo in portbagaj sau probabil (si cel mai sigur haionul.
nu e de speriat zgomotul dar cu cine am vorbit mi-a spus ca e normal sa faca un zgomot la break.
PS: cei cu care am vb nu sunt proprietari de opel.
Toma63292
In partea din fata ,cam la mijlocul radiatorului este introdusa in masca de deasupra spoilerului fata are o forma paralelipipedica se extrage prin tragere uosoara, atentie la deconectare exista un sistem de sigurantare cu doua puncte pe lateral si unul pe intrados.Accesul se face pe partea dinspre motor printre radiator si grila din fata
Valeriu Razvan61497
Pentru Adrian roata de rezerva dupa cum cred ca ai observat este prinsa cu o piulita din plastic deci daca acea piulita este stransa bine roata nu ar trebui sa " joace " in schimb la mine, acum nu stiu daca si la tine il ai la fel pozitionat" cricul este bagat sub roata de rezerva intr-un lacas metalic , asigurate ca nu sa deplasat cumva. blush.gif
Dan71857
Salutare!
1. Din cate am citit aici pe forum nu am reusit sa gasesc un topic in care sa fie descris ambreiajul la opel astra g dti! Am masina din semnatura de aproximativ 1 sapt , merge ok nu am nici o porblema cu ea insa am impresia ca ambreiajul este cam tare pentru o masina ca astra! spun asta pentru ca am avut ocazia sa conduc un astra 1.4 twinport , masina la care pedala nici macar nu se compara cu a mea.. parca nici nu exista! ce sa-i fac deoarece la drum lung imi oboseste piciorul f tare!

2. Cum reusesc sa indepartez cat mai eficient siliconul de pe bordul masinii! Asa a venit din germania cu o tona de silicon pe bord, lucru care pentru mine este ff urat . imi da impresia de kitch ... de vechi ... mai este si un silicon de calitate care cel putin cu ce am incercat eu ( solutie de geamuri ) se indeparteaza fff greu! Vreau ca bordul sa redevina mat asa cum este la cele noi

3. Cine poate sa imi spuna unde este alarma la acest model de masina! Nu stiu din ce cauza nu suna! Stiu sigur ca are insa unde cum si de ce!

4. Am comenzi pe volan, si casetofonul original fara cd si potentiometru volum cu rotitza( adica nu este digital). Ce trebuie sa fac sa pot folosi acele comenzi !

5. pentru opel astra 1.7 dti fabricatie 2000 este posibila activarea computerului de bord?


6. Verificarea numarului de km reali se poate face doar in reprezentanta? Daca da are cineva idee cat costa?


7. Exista vreo posibilitate sa montez a doua lampa ceata spate ? din ce am vazut eu pe acolo nu exista nici mufa oar fundul stopului este infundat , deci nici loc unde sa intre becul!

Astept niste raspunsuri de la voi , de la cei care ati intalnit aceste probleme! multumesc!!!!!
Dan71857
Salutare!
Sunt tare curios daca se poate monta computer de bord pe masina din semnatura! am inteles ca el este pe masina la diesel insa afisajul si butoanele de la maneta de stergatoare nu sunt! ce trebuie sa fac si cat m=ar costa! precizez ca nu ma pricep deloc la electronica si astfel trebuie sa apelez la un specialist!

multam'
Florin56721
Am un Classic II 17 CDTI, care are acum 9000km, luata acum 3 luni. Acum 2 zile cand i-am verificat uleiul, am constatat ca a ajuns la minim. E posibil sa haleasca asa mult ulei in 9000km, in conditiile in care nu o forjez? Voi ce parere aveti? Culmea e ca acum 1500-2000km era nivelul la jumatea dintre semne. M-am uitat pe jos si nu pare sa piarda pe undeva ulei. Practic a mancat 500ml in 2000km! Am verificat nivelul pe trei suprafete diferite (m-am gandit ca poate nu o fi plana suprafata), dar acelasi rezultat.
Dragos45550
hmmm prob lema ta mi se pare cam ciudata....
eu am astra 1.7 dti facut in germania insa din 2001 si la 120 000 km nu imi mananca pic de ulei...reviziila 15 000 km etc;nu cunosc cum ar tb sa se comporte masinile astea noi,eu mi am luat masinuta la 65 000 km din germania asa ca....
nu mi se pare normal insa sa iti pape asa mult ulei..du te cu ea la service ca e in garantie smile.gif
Dan71857
up
Florin56721
Am fost pe acolo si nici nu m-au bagat in seama, au zis ca sa o las o noapte pe loc plan, si apoi dimineata sa-i verific din nou uleiul, si daca e tot minim (ceva de genul ca nu stiu eu sa verific nivelul), sa fac completare cu ulei Opel 5w30. Mi-au mai zis ca pana la revizia de 15000 este exclus sa se uite la ceva. Plus ca mi-au aruncat fraza care e si in cartea tehnica ca se considera consum normal de ulei 0.6l/100 km !!!! Care fraza este ...."no comment".
Dragos45550
si asa pt cultura noastra generala...la ce reprezentanta ai fost?
cristi72014
eu posed un astra G 1.6 16V din 2001 adus din germania de mine anul trecut in octombrie!avea 89k cand am cumparat-o,de atunci am bagat in ea inca 5k!sincer nu ma pot plange,sunt foarte multumit de ea!am facut schimbul de ulei la 92k,de atunci nu mi-a scazut nivelu la ulei!cu consumu...in oras consuma intre 8-10% iar in afara 7.5%!ii benzina,are sunet foarte bun si merge:)am condus si 1.7dti dar mi s-a parut un pic lenesa in comparatzie cu 1.6le meu!acuma nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar mi se pare k e kiar mai sprintena decat 2.0dti sport edition care are tot 101CP.dar la cea din urma consumul e mult mai accesibil ce-i drept!
Daniel66257
Sal. Sar putea sa nu poti. Daca nu ma insel, pe acel afisaj apare si postul de radio si altele. Tu nu ai deloc acel afisaj????
Daniel66257
Sal. poti sa iti pui dupa cate stiu cas cu mp3, si daca vrei sa apara si pe afisaj tre sa iti monteze un adaptor. Daca ai nevoie si vrei sa vezi cat costa iti dau un nr de tel sa suni la un prieten care importa si si monteaza asa ceva.
florin55503
probabilti s-a parut mai sprintena benzina pt ca nu ai plecat cum trebuie de pe loc. nu ai acclelerat-o corect. intre motorina si benzina exista niste diferente totusi in privinta stilului de condus. eu le-am condus de asemenea pe ambele si iti spun ca 2.0 dti are o dinamica mai buna, poate datorita turbinei si a cuplului
cristi72014
intr-adevar are cuplu mai mare..mi se pare 230Nm in comparatzie cu 150 de la motoru de 1.6!incearca un drag cu cu un astra din asta!eu vreau sa zic k e mai iute la sprint motorul pe benzina.motorul de 2.0dti de ce viteza maxima e capabil?
Daniel66257
bujiile sunt toate ok? ia verificale mai intai, apoi avans si altele
VALI69784
Salut. Km sigur nu sunt reali. Eu am avut una din 2002 luata cu 80.000 si am pastrat-o 6 luni.Masina a fost ok.Atunci cand am vrut sa o vand am gasit in acte factura originala din olanda.Masina avea 230.000 la intrarea in tara.Au avut grija baietii de km.Daca nu vedeam nici nu stiam. Masina a mers PERFECT si am facut cu ea 40.000 . Am vanduto si am luat VECTRA C din 2002 cu 145.000 .Atunci cand cumperi masina adusa nu te baza pe carti service,km,etc.Totul se poate aranja.Baietii au stampile,fabrica carte service pe loc.Cauta sa vezi masina in sine,ce uzura ce dotari are etc.Daca ai cumparat masina si nu iti convine,mergi cu ea pana aduni ceva bani ,scapa de dansa si ia alta pe placul tau.NU INVESTI IN MASINA CA PIERZI BANII. TOT CAT AI DAT PE IA PRIMESTI,ASTA DACA AI NOROC.
florin55503
am incercat. dar era pe un vectra B. probabil de asta mi s-a parut mai lenta. dar am mers de la 50 de km la ora in sus cu un astra 1.6 16V paralel. am schimbat a doua si m-am dus in fata lui, a treia m-am mentinut, a patra trage mai bine pe benzina m-a depasit cu un bot de masina. a cincea nu mai am avut unde ca deja aveam 160.

daca imi place ceva la masina asta e faptul ca pana aprope de viteza maxima se duce lansat. (putin mai greu dupa 160)

eu am mers cu 190. culmea cu un 1.7 tds de pe un astra F de 82 de cai in afara am mers cu 195. deci nu stiu ce sa zic. probabil cu motorina buna poate mai mult
mihaela72055
Buna ziua, si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Termometrul care indica temperatura, pe display, o ia razna. a ajuns la 60 de grade, dupa care a disparut, a reaparut, a indicat normal vreo 3 zile, dupa care iar a inceput sa creasca pina la 39de grade.
Aveti idee care e problema? si cum se poate rezolva?
Multumesc frumos

Cepuch M
Florin56721
Am fost la Erebus. Oricum nici altii nu sunt mai breji. Am sunat si la Di-Bas, sa vad aia ce parere au si m-a intrebat unul de acolo, daca am mers mult pe autostrada ! Auzi tu, la cei 200km de autostrada care ii avem (intre noi fie vorba eu cred ca se referea daca am mers cu viteze foarte mari - insa eu sunt genul calm - pe autostrada merg cu 120-130), daca s-ar beli masinile ca circulam prea mult pe cei 200km ar fi din cauza gropilor poate, nu a vitezei de deplasare. Inseamna ca in Vest ar trebui sa le explodeze masinile alora !!!! Incompetenta crasa.
Am lasat-o pe loc plan azi noapte, dar nivelul e mai mare doar cu 1mm fata de nivelul care il luam eu in mod obisnuit dupa modalitatea descrisa in carte (la 5-10 min dupa oprirea motorului), adica tot la minim. Si oricum il luasem la fiecare 2000 km pana acum si era OK. Dar ma bat cu morile de vant. O sa ii fac o completare si astept sa vad daca mai "papa" pana la 15000. Voi ce parere aveti?
florin55503
e total neinregula sa iti consume atat ulei. daca nu tipi la ei nu rezovi nimic. daca nu ai pierderi de ulei inseamna ca masina iti mananca serios ulei. tine-o turata in 3000 de ture mai mult timp si vezi daca da fum albastru.

du-te si fa-le scandal. altfel in romania nu rezolvi absolut nimic din pacate. s-ar putea sa ai segmentii terminati si ei sa incerce sa te duca cu vorba pana iese masina din garantie
Dragos45550
nu cred ca e nimic anormal cu ambreiajul;nici la reprezentanta nu iti pot spune cati km a avut,dar iti pot spune cate ceva despre uzura masinii la o cercetare mai amanuntita,eventual;
comenzile le volan ar cam trebui sa mearga dupa ce pornesti casetofonul,daca nu ...hmmm..ceva ciudat smile.gif
mie imi merg si nu trebuie sa faci nimic suplimentar "pentru a le folosi"

acuma citez:
"2002 luata cu 80.000 si am pastrat-o 6 luni.Masina a fost ok.Atunci cand am vrut sa o vand am gasit in acte factura originala din olanda.Masina avea 230.000 la intrarea in tara.Au avut grija baietii de km.Daca nu vedeam nici nu stiam"
si unde ai vazut valoarea asta ? smile.gif nu ca nu imi este f clar...tu ai avut chestia asta trecuta in actele care au ramas la tine dar nu te ai uitat atunci prin ele cand ai cumparat o sau...?!?1?!
daca ai ceva dovada "Scrisa" despre frauda facuta de omul ala,ar cam tb sa plateasca ,ca sa incepem de undeva cu toata mafia asta smile.gif

cartea de service chair conteaza,are un cuvant f important de spus la o masina...o carte de service pt o masina adusa din germania inseamna f mult;bine..asta in conditiile in care reviziile sunt facute sa zicem la un acelasi service "ionel" pentru toate, cu aceeasi stampila etc...daca ai cumva vreuna si pe la opel germania,mai recenta...deja e alta treaba

"Atunci cand cumperi masina adusa nu te baza pe carti service,km,etc" ba da te poti baza pe o carte de service,nu te poti baza pe km la o masina fara carte de service.. smile.gif
sunt putine cazurile in care sunt "masluite " si cartile , cu toate reviiziile din germania,si cred ca la o cercetare mai amanuntita poti descoperi lucrurile astea;oricine poate da un telefon in germania la parcul unde cica a fost facuta ultima revizia la masina si sa se verifice cati km avea de exemplu...
acuma..da o incolo..
am un prieten care vroia sa vand o bora,si o adusese pt el,cu 77 000 km,superba masina;unii care vroiau sa o cumpere au venit s au uitat si au zis:domne nu se poate arata prea bine masina asta..a fost revopsita toata.....
adica...daca e sa incepem sa punem doar raul in fata.....nue prea bine
eu am luat astra mea din 2001 cu 60 000 km din germania in 2003;am facut 30 000 km in strainatate de atunci si 30 000 in tara;daca nu ieseam cu masina asta din tara,aveam acum 90 000 km;asa ca nu toate sunt tzepe....incercam sa iti spun ca ce zici tu e adevarat intr o proportie destul de mare la noi in tara , dar nu e cazul sa generalizam
Dragos45550
a si din 200 n cred ca are computer de bord iar siliconul de pe bord..daca e doar"dat pe deasupra" de romani sa arate bine , o sa se duca in timp,da si tu cu o laveta din aia antistatica sau cu o carpa putin umeda si o sa se duca;daca asa e bordul,"now and shiny",smile.gif nu te apuca tu sa il matuiesti cu tot ce ai la indemana smile.gif

de ce zici ca are alarma?alarma din fabrica sau pusa de proprietar?adica ,ai si altceva in afara de cheie ? :)daca nu...atunci e "un fel de alarma" din fabrica..care nu suna...cel putin nu pana nu ti o fura cineva ...nu stiu f multe detalii despre ea;e cam cum era alarma din fabrica si la dacia supernova..adica imobilizatorul ala de pe motor..nu mai stiu
du te la unii care se ocupa de alarme sau la reprezentante pt a te lamuri
Dan71857
Va multumesc pentru informatii! Eu in acte am vazut 78 si ceva de mii km acum are 81 mii pentru ca s-a mai plimbat prin tara si prin germania!Am uitat sa va precizez ca masina a adus-o de acolo unchiul meu deci nu e luata din romania insa pe numere scrie auto popa ... s-ar putea ca cel din germania sa fie un roman! El imi zice ca a luat-o de la o persoana fizica , insa nu stiu de ce am o presimtire am vazut prin acte 4 mii 700 euro el a zis ca a luat-o cu 5.700 dar ca a facut nu stiu ce manevre a pus mai putin pretul pt ca nu stiu ce firma intermediara sa ii ia mai putini bani. In fine cred ca am luat o teapa ! Cand mi s-a aprins beculetul a fost atunci cand am umblat pe sub capota si am vazut agatat de un furtunel o eticheta de la Liqui Moly pe care scrie in nemteste insa din ce am inteles eu pe acolo a fost schimbat uleiul la 26.1.2006 la km!!!!!!!!!! 224.700 !!!!!!!! Cand am vazut asta am vrut sa vad cartea de service pe care nu am gasit-o deci nu mi-a dat-o acum trebuie sa vb cu el sa mi-o trimita sa vad ce zice! Mi-e frica pentru ca nu stiu ce naiba sa schimmb la ea nu stiu ce are si ce nu are! Masina este impecabila atat la motor cat si estetic ( interior exterior) dar sunt niste detalii care ma supara! Joi astept sa ma duc sa iau numerele si voi vedea cum reusesc sa o dau ! Mie in total mi-a venit 7.000 euro ... si lucrul asta m-a facut putin suspicios ... era cam mult pt o masina din 2000 ! sper ca sa iau pe macar 7.500! dar pana atunci trebuie sa o fac! ......

acum in legatura cu alarma .. spun ca am alarma deoarece pe geamurile din spate de deasupra la portbagaj cele mici exista niste senzori lipiti de ele .... cu o rezistenta intre care formeaza spirale si la un moment dat din rezistenta aceea se formeaza cuvantul !!! alarm !!! de asemenea si deasupra la oglinda este un senzor sau cel putin asa pare ca un mic microfon!

hmmm... si in legatura cu comp de bord oare chiar sa nu aiba? eu stiu ca cel de 1.4 pe benzina nu are! oricum voi merge la opel zilele astea si va tin la curent!
cristi72014
sa stii ca are foarte mare importantza cu ce combustibil alimentezi!in germania am alimentat cu fara plumb de 92 si era mult mai iute decat acum cand alimentez cu 95u de la MOL!is varza astia de la noi!......are cineva habar cam cu cat ridica in putere(adica cai) un sistem de esapament..asa in medie..sunt foarte curios!pe astra al meu a fost pus un sistem de esapament supersprint!am condus eu si alt 1.6i 16V cu esapament din fabrica!dar undeva simt diferentza!e ceva mai mult!ce parere aveti?
Mihai52522
QUOTE(Florin56721)
Voi ce parere aveti?


Pune mana si scrie o reclamatie scrisa, mergi la ei sa-ti dea numar de ordine, pune-o in dosar. Cand se aduna cateva, mergi la OPC.
Dan71857
ba da il am .... dar eu am auzit de la cineva ca se poate face cam la pretul de 1 milion ... se schimba afisajul si maneta de la stergatoare ... dar ma intereseaza si alte pareri credeam ca voi gasi pe cineva care a reusit sa faca asta! sad.gif
Dan71857
m-ar interesa si unde s-a facut acest lucru ce reprezentanta
Dan71857
QUOTE(Daniel66257)
Sal. poti sa iti pui dupa cate stiu cas cu mp3, si daca vrei sa apara si pe afisaj tre sa iti monteze un adaptor. Daca ai nevoie si vrei sa vezi cat costa iti dau un nr de tel sa suni la un prieten care importa si si monteaza asa ceva.



te rog mult de tot da-mi un p.m . cu datele de contact al prietenului tau ! m-ar interesa si pe mine sa imi pun un cass cu cd vdo! multumesc
Alex53296
Am descoperit unde era presupusa problema, cel putin la mine :boxing:
Problema sta in felul urmator : La motoarele Diesel pt. a indica ceasul la temperatura trebuie circulat in jur de 30 de minute neintrerupt, asa dar ceasul functioneaza perfect, dar dupa aprox. 20 de minute mers continuu (nu la relantiu) ,ci mers turat.
Cam asta i. Multumesc de raspunsuri
Alex53296
Buna Ziua,
Am o problema, trebuie sa incarc instalatie de aer conditionat cu Freon !
Rog daca poate sa mi zica cineva cat Freon intra intr-o instalatie de la un Opel ca al meu (Astra Caravan 1.7 DTI, 2001) .
Am inteles ca in jur de 650 grame ..
Multumesc
Dragos45550
nashpa treaba...ceva tipic romanesc;cu atat mai mult cu cat iei o masina de la un parc auto al"romanilor",vezi..auto popa smile.gif
ar trebui sa faci niste cercetari si eventual ceva reclamatii..
mi se pare incredibil...adica vezi ca masina are 78 000 la bord dar din hartii ies 230 000 reali..si nu faci nimic?nu iti pui intrebari?
asta pentru ca ,no offence,va duceti ca oile sa va luati masini,va zice unul ca va aduce masnina cu 100 000 km la ...2 lei acolo, il credeti, si luati toate cazaturile din germania;asta e....trebuie sa se duca undeva toate mizeriile de prin germania nu?
fraieri sunt cei care cumpara ,nu cei care le vand sau fac afaceri si scot bani buni din treaba asta;
dar atunci cand vezi o masina cu 80 000 km reali, sa zic cu 500 de euro mai mult decat cat te a costat pe tine,zicem ca e scumpa...ca gasesti sigur mai ieftina...;in fine
nu pot sa iti urez decat succes si sa nu ai incidente cu masinutza aia;
oricum..stau linistit..inseamna ca eu mai merg lejer inca 100 000 km fara pb smile.gif
eddie
Da,asa este, am un coleg care are una la fel,1,7 din 2000 sau 2001 ,cere in jurul a 8000 de euro pe ea si are numai 60-70.000 km reali.Masina e luata de aici,dar toata lumea zice ca e scumpa ! biggrin.gif
florin55503
QUOTE(cristi72014)
sa stii ca are foarte mare importantza cu ce combustibil alimentezi!in germania am alimentat cu fara plumb de 92 si era mult mai iute decat acum cand alimentez cu 95u de la MOL!is varza astia de la noi!......are cineva habar cam cu cat ridica in putere(adica cai) un sistem de esapament..asa in medie..sunt foarte curios!pe astra al meu a fost pus un sistem de esapament supersprint!am condus eu si alt 1.6i 16V cu esapament din fabrica!dar undeva simt diferentza!e ceva mai mult!ce parere aveti?



un esapament chiar daca il schimbi total nu iti da putere doar sound poate1-2 cai dar e mult. pt a creste puterea pe lange evacuarea completa trebuie montati si niste serisori pt a fluidiza si usura evacuarea gazelor. trebuie sa iti pui si un filtru de aer sport pt un sound cu adevarat deosebit
Dan71857
smile.gif asta e faza e ca nici in acte nu scrie ca ar avea 2 sute si ceva de mii de km ! eu am gasit chestia aia din intamplare pe eticheta de la motor care nu se vedea imediat cum deschideai capota...eticheta de schimbare ulei! daca se va demonstra ca masina are peste 2 sute de mii voi face reclamatie pentru ca am toate actele la ea acum inclusiv toate facturile din germania! si apopo ... in tara cu totul a venit la 7.100 euro ! va voi pune si imagini cu masina sa vedeti ca nu e ultima cazatura ... ceea ce te face sa crezi ca are 80 si de mii in nici un caz 200
Dan71857
si da.. poti sa stai linistit pentru ca masina nu are nimic.... nu trancane nimic nu haraie , motorul merge rotund , totul functoneaza super ok... consum ... 3,9 -4 afara - 100-110 km/h . si aproape 7 7.1 inoras pe traficul infernal din bucuresti ( fara ac bineintels )


bafta
Dan71857
si revin ... atat de repede pentru ca mi-am adus aminte... si rog moderatorul sa mute postul asta unde ii este locul (nu am reusit sa gasesc prea usor)

.... bordul se curata de minune cu un produs numit Dish Drops ... un detergent de vase ecologic foarte concentrat care nu ataca mana, pielea, poate fi si ingerat ( sau facut demonstratii ) se spala si carnea de porc cu el smile.gif ciudat nu ! Se face o solutie foarte diluata, se pune intr-un pulverizator si cu o carpa moale si curata se sterge bordul ... acesta ramane fin ca matasea, se curata nu se scorojeste nu se usuca ... si apropo... e foarte bun degresant pentru cei carora nu le place siliconul!
eu l-am incercat pentru ca mi-a sugerat cineva si sunt foarte multumit ( nu face nici spuma ) .. dar din pacate nu se gaseste peste tot pe toate drumurile sad.gif

Dish Drops - Amway Romania ~ 250.000 un litru ( care se dilueaza un capacel la 750 ml apa)
florin55503
sa stii ca daca chiar daca masina are peste 200.000 de km asta nu inseamna neaparat ca are ceva. daca tu i-ai gasit eticheta respectiva inseamna ca s-au respectat schimburile, masina a fost dusa la revizii cand a trebuit etc. uleiul care il ai in masina e superbun. eu pun acelasi uleii dar grafitat. e mai scump decat restul dar zic eu ca merita. fa-i o verificare generala si vezi exact ce are, compresia(sa vezi cam cat mai duce motorul desi eu cred ca te mai duce lejer 150.000 de km daca ai grija de ea), etc.
VALI69784
Baieti,treburile cu masluitul la carti si km chiar se intampla.Eu cand am cumparat astra de care am vorbit,am avut o nasoala de dacie.Deci de unde sa stie "taranul" de carti service km etc.Si treaba cu reclamatia, prinde orbul scoatei ochii.Cand am luat Vestra C am cascat ochii.Are 143 mii pe bune.
Marius71599
Salut!
Acum ceva timp cind aveam un Opel vectra din 92 gasisem sa citesc codurile de eroare de pe ecu acum ca am schimbat masina cu un opel astra g 2003 si dupa ce am cautat ceva pe net si nu prea am gasit rog pe meseriasi blush.gif sa dea o mana de ajutor pe tema asta.Cred de altfel ca ar fi multi care ar vrea sa stie cam pe unde e eroarea si sa nu mai fie tepuiti pe la service-uri.

Multumesc anticipat
cristi72014
poate cineva sa-mi dea o parere...cam spre ce fel de filtru de aer sport sa ma orientez....aprox din ce buget ar iesi...??......a da...si pe site am citit ca un sistem e capabil sa ridice cu 10-15% puterea la turatzii de peste 4500rpm
Andrei-231
Nu cred ca masina are ceva, este doar vina temperaturii scazute, fumul alb pe care il vezi fiind doar aburul care iese. "Fumul" este mai pronuntat pana cand se incalzeste toba.
florin55503
dupa ce se incalzeste motrul mai face? daca si cand e cald afara si motorul cald s-ar putea sa fie garnirura de chiuloasa
Dragos45550
sunt convins ca maisna ta e f buna;eu cand mi am luat masina pe factura de cumparare din parcul respectiv scria ca masina avea 65 000 km;nu zic ca "pt un comision gros" smile.gif nu putea scrie acolo si 2 mii daca vroiam eu smile.gif..nu e cazul,poate la masinile cu "un pic mai multi" smile.gif
masinile sunt f bune si f fiabile,nu zic nu;si daca are mersi 150 sau 200 000 km pe autostrazi cu viteze rezonabile si a fost f bine ingrijita,masina e f buna;numai ca nu poti avea aceleasi pretentii ca pt o masina la 80 000 km
si mie cand mi am facut revizia in germania au scris cei de la service numarul de kilometri la care a fost facut schimbul de ulei,pe o hartiutza "atarnata"de un furtun care intra in vasul cu lichid de racire;
alea nu pot fi scrise asa..degeaba;eu cred ca atunci a fost facuta ultima revizie,daca ai gasit asa ceva;cum o fi "intinerit" masina ta..asta nu mai am de unde sa stiu;succes si inca o data sa iti stapanesti sanatos masinuta fara evenimente
teo72187
Am un OPEL 1,7 DTI din 2000, cumparata acum 1 sapt. Vreau sa-i fac o revizie. Ce Service imi recomandati? In afara de DIbas, Augsburg, Erebus mai sunt si altele. Eventual in Sector 6.

Va multumesc
Dan71857
opel gtt e dupa macarale in colo nu stiu ce sector e insa nu e in aglomeratia de pe lume si sunt super ok .. stiu un prieten care s-a dus cu ea la ei si a fost foarte multumit.... si eu voi merge maine, dupa ca imi ridic numerele tot la ei sper sa imi dea cat mai multe detalii despre masinutza asta! .....
apropo are cineva vreo idee cam cat costa o diagnosticare in reprezentanta? pentru ca in computest sau cum ii zice la ala de la autovit nu am incredere
Dan71857
asta e masina


http://www.safexxx.ro/Picture%20001.jpg
eddie
Se muta la Astra G .

Nu mai deschideti topicuri pentru orice problema,continuati discutia pe topicul cu modelul de Opel pe care il aveti .
Dan71857
chiar nu stie nimeni?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.