Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Romania, dupa 6 decembrie 2009
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Politica
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
admin
Eu zic sa gandim umpic mai lucid. 2009 a fost an electoral, nu s-au putut implementa reforme, au existat manevre politice care au destabilizat, ex iesirea PSD de la guvernare, demiterea lui Boc..etc.

Guvernul Boc a facut si greseli, anumiti ministri au fost de toata jena, sunt de acord. Acum in opinia mea Boc a fost numit acum ca sa lucreze in tandem cu Base fara probleme. Ca ne place sau nu, asta s-a votat, asta se face. Sa asteptam sa vedem ce vor face si doar dupa aia sa dam cu parul daca e cazul.

2010 va fi un an greu, mai greu ca 2009. Si cu Boc si fara. Spre deosebire de 2009 anul viitor vom incepe sa platim din datori. Eu sper ca Boc va incepe sa implementeze reforme, sa dea afara bugetari..etc, sa ia toate masurile ca sa ne scoata din criza, chiar daca respectivele masuri nu vor fi populare. O sa fie greu, n-am nici un dubiu. Eu chiar daca nu-l simpatizez ii ofer acum increderea mea, ii mai dau o sansa.

Mi-ar placea ca pe acest subiect sa existe discutii constructive. Campania electorala s-a terminat. Incercati sa resetati contorul si sa analizati totul ca si cum ar incepe azi. mesajele anti Base, anti Geoana, anti Antonescu imi provoaca greata. Lasati simpatiile si antipatiile deoparte daca vreti ca acest topic sa mai prezinte interes pentru cineva. Parerea mea.
Dan52141
Citire de la basescu cu b mic ... "boc este o persoana devotata, la fel si cei din jurul lui" ... no comment
A nspea mia oara cand se vede clar apetitul acestui om de a controla absolut tot prin oameni marioneta ... carmaciul suprem care nu imparte puntea cu nimeni ...

Oare in tara asta nu mai sunt oameni competenti ? Suntem de rasul curcilor ca natie ... mai deunazi un respectabil ziar din UE scria de alegerile care s-au desfaurat in "cea mai saraca tara din uniunea europeana" ... ghiciti la ce tara se referea ...
de fiecare data cand merg pe afara am o mare retinere sa spun ca sunt roman si asta din cauza unor smecheri care nu se mai dau in laturi de la nimic pentru binele lor ...
visati mai departe la moguli si comunisti care sug sangele poporului, basescu se lupta cu ei, oare omul asta mai are si altceva de spus ?
pmhoria
QUOTE (admin @ Dec 17 2009, 09:36 AM) *
Acum in opinia mea Boc a fost numit acum ca sa lucreze in tandem cu Base fara probleme


Tandem? hai sa fim seriosi .. Boc nu respira fara sa-i dea voie Base.. Nu exista tandem, e numai unul, mandru in toate cele. E Base, farul nostru.
Rasu-plansu.
vio
admin un om care zice ca il doare de tzara si de popor isi baga .p.. in ele de alegeri si face ce trebuie cu orice risc ,ori el doar la cionan s-a gandit si cum sa ii indestuleze pe acolitzii lui .. anu trecut la fel an alectoral .. ce draq tre sa pierdem 2 ani din 5 ca sunt alegeri .. sa fim lucizi si cu capul pe umeri , nu vrea sa faca nimic e clar ... e numai pt gashca lui.
GLC120
QUOTE (OvidiuH @ Dec 17 2009, 10:48 AM) *
Boc e "noua" propunere pentru postul de prim ministru. Așteptăm cvadrupleta de aur: Videanu, Pogea, Berceanu și Udrea să revină în formulă acum. Mai băgăm 2-3 unguri și niște plimbăreți "independenți" și am pus-o de un guvern.
Să vedem dacă pot să bată recordul de anul ăsta cu peste 75% din IMM-uri care au dat faliment, forfetarul la puterea a doua, alți 42 de kilometri de autostradă cu limită de 80 km/h și să "modernizeze" pe mai departe statul. Să trăim bine.


Hai sa scriem si ceva constructiv, aritmetica:
1. Nu e cvadrupleta, este o cincipleta, l-a uitat pe Blaga.
2. Mai mult de 75% din IMM-uri au dat faliment. Unii specialisti anunta chiar 187%. Aceasta taxa odioasa (minim 500 Euro pe an) a ucigat economia Romaniei. Totusi, IMM-urile care s-au inchis din cauza celor 500 Euro/an, puteai sa te .... pe ele. Parerea mea!

Cat timp injurati pe forum si va uitati linistiti la Ciutacu, mi se pare fair. Sa nu blocati autostrazi unsure.gif sau sa incendiati masini pe strada.

Partea pozitiva certa este ca indiferent ce se intampla in 2010 este responsabilitatea lui Base si a PDL-ului si nu mai pot da vina pe altcineva.
admin
Ciutacu??? Daca exista pe aici oameni care se uita la Ciutacu , Firea , Gadea va rog sa specificati in semnatura, sa nu ne pierdem timpul aiurea.
Tiberiu61940
Iar ma doare spatele. Base e de vina, in mod sigur, asa zice Crin. El e de vina pentru tot, inclusiv pt criza mondiala.
Si azi m-a lovit un microbuz din spate ca avea roti de vara si n-a putut frina, ma uitam la el cum venea, am fost sigur ca ma va lovi, si mi-am zis resemnat: "Asa-mi trebuie daca am votat cu base... daca era joanna sigur nu ningea si nu era polei, iar ala ar fi avut bunul simt sa-si puna gume de iarna, ca doar e microbuz de transport persoane..."
Acu serios, cum dracu poti sa faci transport de persoane interjudetean pe vremea asta si sa ai gume de vara? Cit de inconstient poti sa fii, sa te joci cu viata pasagerilor?
GLC120
Avand in vedere ca unii sunt "acuzati" ca spun acelasi lucru cu Basescu, trebuie sa recunoastem ca sunt multi care spun acelasi lucru cu Ciutacu. Fiind putin probabil sa existe cineva care il egaleaza in obiectivitate si inteligenta, presupun ca baietii preiau ideile de la el.

Ar trebui sa punem toti in semnatura cate ore/zi ne uitam in medie la Antene, si cate geoane facem dimineata la inviorare.
vio
de ex de la alegeri io nu m am mai uitat . asa un pic la malachistu de Badea , 10 - 15 min in rest Discovery, filme , HBO
HalbaSus
Eu din 7 decembrie ma uit doar la "Nasul" de la B1 TV si ocazional la "europa libera" (OTV - pentru necunoscatori). Jos mogulii ! Huoo PNL & PSD ! Crin e naspa, Base rullez !
pmhoria
Haideti s-o zicem p-a dreapta... si ma adresez celor care sustin/au sustinut un candidat la aceste alegeri... Nu vi se pare ca sunt jenante actiunile lor de dupa alegeri? Aici vb si de Geoana si de Base. Fiti cinstiti cu voi si spuneti cati din cei portocali l-ati mai vota pe Base dupa repunerea lui Boc in functie?
Pt cei rosii, l-ati mai vota pe gioana dupa prestatia de dupa alegeri?

Si nu inteleg chestia cu antenele, sa mor dac o pricep ... Nu le place oamenilor, nu se uita, nu au rating .. se duc pe p..a. Chestia asta nu se intampla, de ce oare? Pt ca lumea se uita? Pt ca poate mai zic si chestii ok? Poate pt ca unora le place? Dar sa-i cataloghezi pe toti ca se uita la antene ca fiind partizanii mogulilor sau alte labareli de ale lui Base .... Oamenii au dreptul de exprimare castigat acu 20 de ani. Tocmai de aceea in semantura mea nu este pus timpul in care ma uit la antene, ci masina (conform regulamentului) si un mic gand pt cei care acu 20 ani vroiau altceva si au murit pe strazile noastre.

Mentionez ca nu ma mai uit de aprox 1 an la antene dar am observat ca Realitatea cat timp era pro Base avea rating de kko. De cand a schimbat un pic corabiile, au inceput si ei sa pluteasca mai bine (relativ). Ce ne spune asta noua? Ca lumea o duce mai bine? Ca lumea s-a saturat? Ca vor altceva? Ca trendul nu e pro Base?

Ok, a castigat Base, dar hai sa vedem ce va face. Eu de abia astept sa mai ia niste decizii de genul celei luate azi. Dpmdv acest topic ar trebui inchis. Eventual mutat la combat.
hdi
Boc prim-ministru! 39110506.gif Mi s-a luat o piatra de pe inima. Cum de nu m-am gandit la omul asta, vorba aia, profesor de drept constitutional, nu mai ai surprize cu bosorogii aia de la CCR care tot zgandaresc ei ceva tot sa nu fie in regula. Si-au gasit nasu' cu Boc! Ha!
In sfarsit, avem si noi un prim ministru mare...Sa fim si noi mandri cand ii cheama colo, la Bruxelles, ca avem si noi un prim-ministru mare, o personalitate europeana, om cu notorietate. Nu puteai sa ai un Basescu la Cotroceni si vreun tzasti-basti de prim-ministru.
Om mare Basescu asta, ca doar nu l-am votat pt. galeata aia. L-am votat pt. ca e om mare si tine cu poporul, cu oamenii, e un roman intre romani. Ii place si spritul dar si dansul. I-ar fi trecut lui Geoana sau lui Antonescu prin cap ideea asta cu Boc? Niciodata, astia erau cu nemtii! Pai ce, au ei cata scoala are Basescu? N-ai sa vezi...pai aia nici sa planga nu sunt in stare. Nemti, auzi la ei! Nu le-a spus nimeni ca am intors armele?
Ai vazut, saracu', cum l-au facut sa planga? Dar le-a zis-o: "Sa-ti fie rusi-hi-ne, Patri-hi-ciu!" Mi-au dat si mie lacrimile cand l-am auzit. Nevasta-mea zicea ca e de la bautura, Ce stie ea? Nu bausem cine stie ce ...
Pfuai! Auzi, Boc! Ce surpriza! Am baut un cognac de bucurie. Unul mic ca trebuie sa plec cu masina peste vreo ora ca sa duc niste copii la gara. Sunt ai unei vecine care a votat cu Antonescu dar tot ii duc ca doar nu ma pun eu la mintea ei. Muiere ... ce sa-i faci....
Boc, dom'le! Doamne ajuta!. Ce om echilibrat! N-a facut niciodata un pas gresit! Si l-ai vazut cum da cu coasa? Asa om ne trebuie noua, care sa stie ce e munca. Asa se face un guvern, cu oameni d-astia care au plecat de jos, de la coasa. Cum e si baiatul ala, Oprea, ca mi-e tare drag...Doamne, de l-ar pune si pe el in guvern, chiar ca nu mi-ar mai trebui nimic. Si el la fel. Era tablagiu si a muncit, a trudit, s-a cocosat de munca si uite-l acum general! Cu 4 stele, nu d-ala cu umerii goi!
Hai ca imi mai pun un cognac inainte sa plec. Acuma mie mi-e drag si de fata aia frumoasa, Elena. M-as bucura sa-i dea si ei un minister mai mic, acolo. Poate turism, ceva, ca sa mergem gratis la bai.
Gata, am fugit la gara sa-i duc pe aia mici repede ca trebuie sa fiu acasa cand incepe Nasul. Ma unge pe suflet baiatul asta si daca nu mi-ar lipsi prea mult emisiunea, as zice sa-l puna pe el la interne ca stie exact pe cine sa aresteze. In 3 zile curata tara asta de moguli si imparte averea celor care au votat cum trebuie.
Sa nu uit! Am deja un slogan pt. peste 5 ani:
"Base, sa nu-ti fie frica,
Ti-o votam pe aia mica!"
GLC120
Deocamdata nu avem guvern si este cert ca oricum va arata acest guvern, antenele vor continua in acelasi spirit.

Adica un misto nesarat, un limbaj suburban (Ciutacu, Badea....), si 87000 de acuzatii si previziuni sumbre care de care mai groaznice. Este o televiziune de partid si de c.....t, iar faptul ca are audienta este foarte ingrijorator. La fel ca si aparitiile constante ale lui Vadim pe toate posturile TV.

Daca faptul ca si aici exista adepti cu idei si neuroni comparabili, impune inchiderea sau mutarea topicului, asta este. Va atrag atentia ca oligofrenii de la antene o fac pe bani si poate sunt numai niste ticalosi nu neaparat niste animale proaste ca noaptea (asa cum crezi daca te uiti 5 minute in continuu la ei, cu sonorul pornit).

Inca o data va recomand cateva geoane la aer curat, pentru ca apoi sa vedeti partea plina a paharului. Daca noul guvern nu ia masuri rapide si ferme, va fi greu sa gaseasca orice fel de scuza.

Cat despre numirea lui Boc, este o surpriza neplacuta numai pentru cei care considera ca_Crin este aparatorul democratiei si care vor continua sa tipe oripilati la orice nume de ministru va fi propus sau votat. Basescu si PDL au castigat alegerile, impotriva tuturor, ceilalti au propus din nou solutii inacceptabile asa ca un prim ministru de la PDL era evident. Va garantez ca la orice nume ati fi tipat la fel.

Crin are un tupeu crescand, si am vaga impresie ca in PNL nu misca nimeni in front, el centreaza el da cu capul. Asa sa fie ?

LE m-am uitat 5 minute la Badea, l-a facut pe unul idiot, cretin, prost..... ii trimisese un email in care ii spunea ca trebuie sa existe un minim de obiectivitate.....
Hoinar
QUOTE (GLC120 @ Dec 17 2009, 03:30 PM) *
...
LE m-am uitat 5 minute la Badea, l-a facut pe unul idiot, cretin, prost..... ii trimisese un email in care ii spunea ca trebuie sa existe un minim de obiectivitate.....

Eu doar imi doresc ca la anul Badea sa nu mai aiba contract cu Toyota Ro si va avea cu Haudi...
Poate atunci nu se va mai uita Vio la emisiunile lui smile.gif.
HalbaSus
QUOTE (hdi @ Dec 17 2009, 03:15 PM) *
Sa nu uit! Am deja un slogan pt. peste 5 ani:
"Base, sa nu-ti fie frica,
Ti-o votam pe aia mica!"


hdi, ma primesti in fanclub ? biggrin.gif

Ma bucur cand vad oameni entuziasti si bucurosi de alegerea facuta ! M-am saturat de cobitori si carcotasi care indruga minciuni pe la televizoarele mogulilor. Moguli care sug sangele poporului de moguli ce sunt ! Noroc cu domnul Radu Moraru, care e cel mai impartial om din toata presa romaneasca, si singurul caruia ii pasa de soarta acestei mici tarisoare numita Romania, se si vede de altfel ca patronul de la B1 nu e un mogul cum e voiculescu si cu vantu. Mai tineti voi minte ce emisiune minunata a facut cand comunistii din parlament au demis guvernul domnului Boc ? Era invitat domnul Boc, si un procent de peste 80% din populatia romaniei era de partea lui, bineinteles ca niste oameni rai si-au batut joc si de acest gest frumos.

admin

Domnul Boc este o alegere buna! Dupa ce Base si-a ciuruit adversarii, acum le-a aruncat si grenada Boc in casa. Trebuie sa recunoasteti ca are oo smile.gif) Ce va face sa credeti ca cei care au votat cu Base au dorit schimbarea?..muahahahhaha
Mircea104901
QUOTE (admin @ Dec 17 2009, 11:26 AM) *
Culmea somnului :
Sa te culci Presedinte si sa te trezesti Prostanac


Q: Ce au facut romanii in perioada mandatului dl-ui Geoana?
..
A: Au dormit!

biggrin.gif teehee.gif

Al dracu' dom'le Base asta. A inceput sa instaureze dictatura. A inceput cu inghetarea drumurilor si troienirea tarii. Sa vedem ce urmeaza. Eventual ceva ger? Urmata de spargerea in bucati a PSD?
admin
Hai sa va zic si de ce consider eu ca antenele manipuleaza si fac propaganda ieftina. Consider deasemenea si ca se adreseaza unor indivizi a caror mansarda a fost mai putin inzestrata de natura. Sa te uiti 6 luni cum dau intr-un singur om, asta nu e democratie si nu e libertate a presei, e retardare.Orice om normal dupa 1-2-10 emisiuni ar fi zis ca ceva nu e in regula. Daca dadeau non stop in Geoana afirmatiile mele ramaneau valabile, ca sa nu ziceti ca's pro Base.

Citeam mai devreme pe site la antena 3 un articol:

http://antena3.ro/stiri/politica/basescu-a...mnat_87668.html

Fiind fieful PSD PNL acolo toata lumea il injura pe Boc si pe Base.

Ma bag si eu in seama si comentez ceva de genul: Sa-i lasam pe oameni sa vedem ce fac de acum inainte, nu va mai refulati frustrarile..etc... Ceva decent.




Ete cum apare mesajul:

#
| 17 December 2009, 16:13
Răspunde
Comentariu cenzurat din cauza limbajului obscen folosit



Asta e libertatea presei si libertatea de exprimare pe care o doriti?


Mai jos gasim comentarii de genul:

Romania este o tara de oligofreni

adi dute-n * de pupincurist , sa muriti de foame lingandu-l pe boc si pe base in anus, prostilor , i`auzi stabilitate , STABILITATE LA DRACU cand o sa ajunga echipa hotilor la inchisoare si conducatoru lor la sanatoriu , JEGURILOR

Toti sustinatorii pdl sunt retardati. vedeti comentariile de mai jos, ele reprezinta dovada spuselor mele. Romania are 5 mil de oligofreni sustinatori pdl.

nicu bulinicu, sa le sugi shtanga tuturor celor care au votat cu crin si cu geoana. sa le iei albeatza in gura si sa o inghiti cu mare placere. sa le pupi borta c'u/r/u'lui si sa-i lingi la oua!





Mircea104901
citez niste commenturi de acolo:

"
Meritaiva soarta cu mindrie cei care ati ales casa traiti in Sracie si Intuneric si morti de foame ca niste Sobolani ce ati ales asta Meritati.se vede ca tara are are 5 milioane care lau ales pe aesct Dictator inrait plina de inculti si si oameni cu 100 de ani inapoiati vai de mama voastra asa va trebuie
Prostul satului de l | 17 December 2009, 16:36Răspunde@16:31: Taci draq din gura, nici n-ai votat si faci pe desteptu! Ramai naibii in tara de cac@t care te-a primit si suge poola strainilor ca sa-ti iei o shaorma! obositul naibii

| | 17 December 2009, 16:31RăspundeScriu din afara tarii ,de unde nu am votat ,pentru ca nu am avut posibilitatea ,dar parerea mea este, ca Romanii au ales exact ceea ce merita, un Mascarici Betiv si Mincinos la fel ca toti acei 50% care l-au votat. Ce ma indigneaza mai mult este faptul ca si acei care sint in afara tarii, au votat majoritatea cu Mascariciul ,iar acum ca le-a iesit, sa se intoarca inapoi in tara si sa il pupe in cu r ,iar apoi sa ramina in tara ,si sa ii tina de urit ,ca bine in Romanica nu v-a fi NICIODATA, cu atita prostime, care nu poate distinge intre un rau mai mic si o catastrofa .M-a mindresc ca nu sint in tara de 10 ani, dar mi-e sila de prostimea care nu se poate ridica, la un nivel mai ridicat de cultura, pentru a putea distinge intre un Mascarici Dictator si un grup de oameni politici, de mai multe culori care nu puteau face ceia ce face Marinarul acum .Cu prostia pe care o aveti INAINTE. V-a meritati soarta."
GLC120
Hai sa mai vedem ce "articole" mai sunt citate CU ADMIRATIE pe aici. Nivel inalt, cultura si obiectivitate.

Citez: "Radu Moraru, spuneam, are un handicap: are barbă. Să ai barbă cînd menirea ta e să pupi în cur e ca și cînd ai fi mut și te-ai angaja telefonist. Știu, toți vă gîndiți la gluma aia previzibilă. Nu-i numai asta, deși da, îl zgîrîie pe Băsescu cînd îl pupă în cur. Sincer să fiu, nu am nici un motiv să mă îndoiesc că acțiunea se petrece ad-literam. Pentru că, în paranteză fie spus, cred că doar Ceaușescu mai avea pupători în cur atît de dedicați și de lipsiți de nuanțe cum are președintele țării. Trebuie să recunosc, pe domeniul lui, Radu Moraru e magistral. Atît de bun încît, repet, nu văd de ce m-aș îndoi că, după emisiune, domnul Moraru nu se pune demn în genunchi, executîndu-i lui Băse sau unuia din servitorii lui un anilingus exemplar."
Autorul se numeste atat de poetic: Heraclitoris.

Concluzie: poporul e destept, civilizat si plin de umor. Cu atatea argumente contra lui, este evident ca Base a furat alegerile.

Voi credeti ca cetatenii care scriu sau apreciaza asa ceva, cunosc sentimentul de rusine?
T u d o r
Guvernul Boc a facut ceea ce trebuia sa faca in an electoral. Adica n-a dat pomeni. smile.gif In plus, acelasi guvern dar impreuna cu pesedistii a fost chiar bunicel dupa parerea unora. Dupa iesirea PSD a devenit brusc extrem de slab, motiv pentru care a si fost trantit in parlament de vointa po-pulara.

M-as bucura ca PSD sa accepte sa-l lase pe Sarbu ministru. E un tip foarte competent si cu mult bun simt. M-as fi bucurat si sa nu mai fie Udrea in guvern pentru ca e o persoana care are probleme de imagine.
GLC120
Uitati si finalul excelentului "articol" citat mai sus, de colegi spirituali si insetati de democratie.

Citez: "Gata, am promis că revin la barba lui Moraru. Nu, nu numai din cauză că jenează la buci cred eu că un pupător în cur n-ar trebui să poarte barbă. Mai e și faptul că barba e purtată, de obicei, de o anumită categorie de oameni. Cînd vezi un om cu barbă, te gîndești: a) „Hei, uite un cerșetor! Ce-ar fi să trec pe trotuarul celălalt?”. Sau cool.gif „Oau! Uite un filozof! Ce-ar fi să-i dau foc la cărți?”. Sau c)” Mamă, ce tip rebel! Ce-ar fi să mai chem trei prieteni și să-l batem?” Deci: cerșetor, filozof, rebel. Toate categorii sociale care nu aduc nici un serviciu concret societății, și totuși infinit mai onorabile decît un pupător în cur. Închei cu un mesaj pentru oamenii buni: oameni buni, nu faceți greșeala să-i dați bani omului din poză! NU e cerșetor! Se preface!"

Ce sa facem, asa se intampla cand promovezi prea repede de la stadioanele diviziei Burger, pe forumurile culinare. Tranzitia de la injuraturi si flegme, la idei si argumente e greu de suportat.
FAR EASTERN
Eu nici nu pot accesa link-ul ala de pe antena3... cred ca m-au "citit"...
GLC120
QUOTE (HalbaSus @ Dec 17 2009, 04:03 PM) *
Ma bucur cand vad oameni entuziasti si bucurosi de alegerea facuta ! M-am saturat de cobitori si carcotasi care indruga minciuni pe la televizoarele mogulilor. Moguli care sug sangele poporului de moguli ce sunt ! Noroc cu domnul Radu Moraru, care e cel mai impartial om din toata presa romaneasca, si singurul caruia ii pasa de soarta acestei mici tarisoare numita Romania, se si vede de altfel ca patronul de la B1 nu e un mogul cum e voiculescu si cu vantu. Mai tineti voi minte ce emisiune minunata a facut cand comunistii din parlament au demis guvernul domnului Boc ? Era invitat domnul Boc, si un procent de peste 80% din populatia romaniei era de partea lui, bineinteles ca niste oameni rai si-au batut joc si de acest gest frumos.


Nu este antena3, mai sunt si alte surse de educatie civica. Site-ul "futezatorii", autor Heraclitoris.

"Ca să nu mai rămâie repetent și anul acesta, mam'mare, mămițica și tanti Mița au promis tânărului ...." să-i faca un abonament la internet, prin cablu wireless, cu trafic nelimitat.
HalbaSus
Aș vrea pe acestă cale să mulțumește domnului președint Traian Băsescu că decorat la episcopul Tokes Laszlo. Deși estem doar jumătate maghiar acest lucru face să bătut inima în piept la mine ! Nu înțeleg cum unii conaționali (mai comunști de felul lor) pot să-l considere pe domnul Tokes un extremist nebun, un fel de vadim al maghiarimii din romania. El merită la decorațiune steaua româniei în special pentru susținerea ideii de autonomie teritorială, nu ca labele triste din UDMR care s-au mulțumit și cu niște rahaturi de inscripții bilingve.

Băsescu și Tokes scoate România din criză ! thumbsup.gif
hdi
QUOTE (admin @ Dec 17 2009, 04:45 PM) *
Hai sa va zic si de ce consider eu ca antenele manipuleaza si fac propaganda ieftina. Consider deasemenea si ca se adreseaza unor indivizi a caror mansarda a fost mai putin inzestrata de natura.
.....


Cum ziceati ca ati ajuns sa postati/cititi pe acolo? biggrin.gif Nu conteaza prea mult; de fapt eu n-am inteles invatamintele mesajului in intregimea sa. Ai putea fi mai explicit? Poate te ajuta si colegii, eventual cu detalii mai putin voalate.

@Halba,
fanclub nu avem dar o bere la volan, oricand!
alias
Sa inteleg ca Boc este din nou premier deoarece un repetent (demis) trebuie sa repete clasa ?!

@Tudor, sa inteleg ca "problema" doamnei Udrea este doar de imagine ??? Zau ca nu inteleg, si ea si Riti Piti au o "imagine" foarte buna.
Serios acum! Cum poti tolera asa ceva ???


Rebel
Oricat ne-am agita aici, din doi la**gii am ales on onanist. Asta e. Ura si la gara!
T u d o r
Alias, problemele politicienilor de regula sunt "de imagine". Pana nu se pronunta un tribunal in privinta altor aspecte nu vad ce probleme sa mai aiba. Nici mie nu-mi place tipesa dar ce intelegi prin "cum poti tolera asa ceva" si ce-ar trebui sa fac eu daca nu tolerez?! Crezi ca m-a intrebat cineva pe mine daca s-o bage in guvern sau nu? smile.gif
De asemenea pentru mine nu este nici Pogea convingator. Este o parere pur subiectiva in ambele situatii, ei pot fi superbi dar eu n-am de udne sa stiu. L-as prefera pe Ionut Popescu la finante sau pe Daniel Daianu. La turism n-am preferinte. biggrin.gif
klm
CITAT(GLC120 @ Dec 17 2009, 12:03 PM) *
2. Mai mult de 75% din IMM-uri au dat faliment. Unii specialisti anunta chiar 187%.

blink.gif woot.gif
Care specialisti anunta ca au dat faliment 187% din firme?
T u d o r
Klm, era la misto. Nu te-ai mai invatat cu stilul lui GLC? teehee.gif

Iata un exemplu despre imaginea proasta despre care vorbeam inainte.
Tiberiu61940
QUOTE (Tiberiu61940 @ Dec 9 2009, 04:24 PM) *
Declaratiile PSD si PNL ma determina sa cred ca urmeaza alegeri anticipate.
Rezultate: PDL ajunge la 45%, PSD la 30% si PNL la 15%.
Wanna bet?

Reiau pariul. Il tine cineva? Numai ca nu mai cred ca ajunge PNL la 15%. Poate 12 maxim.
Apar si articole pe tema asta:
http://www.inpolitics.ro/trintirea-guvernu...e-art51521.aspx
In timp ce opozitia se ocupa cu maruntisuri, piratul se pregateste sa le dea lovitura de gratie.
DORU
QUOTE (OvidiuH @ Dec 17 2009, 10:48 AM) *
Boc e "noua" propunere pentru postul de prim ministru. Așteptăm cvadrupleta de aur: Videanu, Pogea, Berceanu și Udrea să revină în formulă acum. Mai băgăm 2-3 unguri și niște plimbăreți "independenți" și am pus-o de un guvern.
Să vedem dacă pot să bată recordul de anul ăsta cu peste 75% din IMM-uri care au dat faliment, forfetarul la puterea a doua, alți 42 de kilometri de autostradă cu limită de 80 km/h și să "modernizeze" pe mai departe statul. Să trăim bine.

Serios vorbind, e probabil cel mai trist topic pe care l-am văzut pe forumul ăstă. Mă dor ochii când văd anumite lucruri spuse pe aici.
Avem un președinte după chipul și asemănarea țării și merităm ceea ce urmează să primim.


Din pacate, cu toate ca e un mare adevar ce-ai scris, vom fi si noi pe aici sa ne jertfim degeaba, dupa 20 ani de cand unii romani mureau pt a trai altceva...
Mircea104901
QUOTE (DORU @ Dec 17 2009, 05:43 PM) *
, alți 42 de kilometri de autostradă cu limită de 80 km/h și să "modernizeze" pe mai departe statul. Să trăim bine.


Am o intrebare: ai mers pe ea sau l-ai ascultat pe labagiul de Mircea Badea?
Nu vorbiti mai daca nu cunoasteti. Unde e limita aia de 80km/h ca eu n-am vazut-o? E cea mai bine facuta autostrada din tara. Daca ai si merge pe ea, n-ai mai comenta; sau, ma rog, ai schimba postul cand l-ai vedea pe handicapatul de Badea.

Ma rog, sa denigrezi e cel mai usor. Cel mai greu e sa faci si sa reusesti sa si transmiti oamenilor lucrul asta in timp ce altii se ocupa sa te scuipe.

Halba, Doru eu zic cu o probabilitate de 95% ca la anul spre final veti merge pe autostrada Tg.Mures-Oradea. Sau, ma rog, in acceptiunea Antena3, "ulita" desfundata cu limita de 50km/h.

Scuze Doru, intrebarea se adresa lui OvidiuH, am gresit incadrarea citatului. thumbsup.gif

Cititi si voi macar primele pagini sa vedeti cum "s-a lucrat":
http://www.mt.ro/bechtel/contract%20bechtel.pdf



Daca ar gandi mai multi asa...
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Pol...-sase-luni.html


22nst: Foloseste functia EDIT!
T u d o r
Cica Badea ar fi fost in piata in fulgi pana la urma. biggrin.gif
florin55503
QUOTE ( T u d o r @ Dec 18 2009, 04:25 PM) *
Cica Badea ar fi fost in piata in fulgi pana la urma. biggrin.gif


si eu nu l-am vazut??!!!!! smile.gif il caut pe youtube

din noul guvern, ceea ce ma doare e vladescu la finannte (daca el o fi pana la urma). as fi preferat altu. de udrea si tursimul ei, mi se cam rupe. poate sa se plimbe cu bicicleta cat vrea muschiu ei.

o sa ne doara in schimb tare in fund cand o sa trebuiasca sa dam inapoi banii la bancile din RO, mai ales banii luati in ultima vreme la dob ff mari
T u d o r
Zicea parca ca o sa dea imaginile luni in emisiunea lui. Insuficient pentru mine pentru a ma uita la el. smile.gif
Mircea104901
QUOTE (Mircea104901 @ Dec 18 2009, 03:11 AM) *
22nst: Foloseste functia EDIT!


O folosesc, dar e limitata ca timp la cateva minute.
HalbaSus
Oare daca marko bela poate fi vice-premier... Tokes Laszlo poate fi "vice-presedinte" ? Eu vreau sa fie vice-presedinte ! De ieri incepand in fiecare zi multumesc bunului D-zeu ca in intelepciunea lui Dl. Traian Basescu l-a decorat cu "steaua romaniei" pe Dl. Tokes. Este minunat ! Comunistul de Iliescu l-a decorat pe extremistul de vadim, pe cand Domnul Presedinte, ca un adevarat democrat si liberal l-a decorat pe adevaratul om care lupta pentru binele romaniei: Tokes Laszlo !
bogcot76
QUOTE (Mircea104901 @ Dec 18 2009, 09:11 AM) *
QUOTE (DORU @ Dec 17 2009, 05:43 PM) *
, alți 42 de kilometri de autostradă cu limită de 80 km/h și să "modernizeze" pe mai departe statul. Să trăim bine.


Am o intrebare: ai mers pe ea sau l-ai ascultat pe labagiul de Mircea Badea?
Nu vorbiti mai daca nu cunoasteti. Unde e limita aia de 80km/h ca eu n-am vazut-o? E cea mai bine facuta autostrada din tara.


Sa inteleg ca ai mers pe ea? Si chiar e gata? Cu de toate? Cu puncte de SOS, WC si spatii de repaus? De cand s-a dat in folosinta si pe unde se intra? Nu sunt intrebari la misto. Chiar ma intereseaza.

O singura probelma am insa: 42 km in atatia ani??? confused.gif
pmhoria
Aoleu, nimeni nimic pe aici? Toata lumea multumita cu noul guvern de tehnocrati? Plin de oameni care or sa ne salveze in acest an de criza .. Damn ... si eu credeam ca acest partid portocaliu condus Boc (ma rog ..stim toti de cine dar pe acte asa figureaza, doar Base nu face parte din clasa politica, el e impotriva ei din totdeauna.. ) chiar va incerca ceva. Dar cu cine? Cu Udrea, Blaga, Videanu?

Pt Berceanu am un post special .. verymad.gif http://www.ziuadevest.ro/economic/6016-tup...-interimar.html
Cum demiti un om care are rezulate in an de criza numai din dorinta de a uni cele 2 aeroporturi? Simplu, pt ca poti !!!
Sloganul PDL zilele astea se pare ca este urmatorul: "Vom crea o lume noua ... noua, nu voua"

PS. aseara m-am uitat 5 minute la antene, ma puteti ierta, promit ca nu mai fac stupid.gif
vio
nu Horia ,, au plecat la partid ca sa ii invetze la alegerile viitoare sa ne convinga ca EBA e mai buna politician si ca tacsu si ca iliescu si ca nastase si ca antonescu si ca ea este salvarea tzarii 36182451.gif
Mircea104901
QUOTE (bogcot76 @ Dec 18 2009, 03:06 PM) *
Sa inteleg ca ai mers pe ea? Si chiar e gata? Cu de toate? Cu puncte de SOS, WC si spatii de repaus? De cand s-a dat in folosinta si pe unde se intra? Nu sunt intrebari la misto. Chiar ma intereseaza.
O singura probelma am insa: 42 km in atatia ani??? confused.gif


Da, am mers si e gata. Singurele hopuri care se simt sunt rosturile de dilatatie de la numeroasele viaducte. Refugiile le-am vazut. WC si SOS nu, dar nici nu m-am uitat dupa ele.
In folosinta s-a dat pe 1 dec. Dinspre Turda se intra de pe intrarea dinspre Alba Iulia (inainte de Petrom), iar nodul de la Gilau e intre targul de masini din Floresti si comuna Gilau. Se va mai construi un nod in Lona parca, ce va lega autostrada de Cluj (o varianta ceva mai scurta smile.gif )

42 gata. Dar ce 42 km cu escavari de dealuri si cate viaducte s-au facut. La stilul cum s-a lucrat (in vara am trecut aproape zilnic prin zonele pe unde misunau utilajele pe toata lungimea), cred ca in campie faceau lejer 200 daca nu mai bine. Mai sunt in stadiu avansat Suplacu de Barcau - Bors; din cate se spune in 2010 ar trebui sa fie gata ca si Turda-Campia Turzii, si sa se apuce de tronsoanele Suplacu de Barcau - Gilau si Campia Turzii - Targu Mures, ca spre finele lui 2011, asa cum am mai zis, sa se poata circula de la Bors la Targu Mures. Mi-ar placea sa se tina de cuvant.
FAR EASTERN
QUOTE
Premierul desemnat Emil Boc a anuntat, duminica, lista ministrilor care vor face parte din viitorul cabinet, compus din 15 ministri si un vicepremier. Documentul a fost trimis la Parlament, impreuna cu programul de guvernare. Printre propunerile de ministri se regasesc la Finante - Sebastian Vladescu, la Externe: Teodor Baconschi, la Aparare- Gabriel Oprea, la Justitie- Catalin Predoiu, la Educatie- Daniel Funeriu, la Agricultura: Mihail Dumitru.

Ministrii propusi de Emil Boc:

Ministerul Administratiei si Internelor- Vasile Blaga
Ministerul Economiei - Adriean Videanu
Ministerul Transporturilor - Radu Berceanu
Ministerul Dezvoltarii si Turismului -Elena Udrea
Ministerul Muncii- Mihai Seitan
Ministerul Comunicatiilor- Gabriel Sandu
Agricultura- Mihail Dumitru
Ministerul Educatiei -Daniel Funeriu
Ministerul Culturii- Kelemen Hunor
Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor - Borbely Laszlo
Ministerul Sanatatii -Cseke Attila
Ministerul Justitiei- Catalin Predoiu
Ministerul Aparare - Gabriel Oprea
Ministerul de Finante -Sebastian Vladescu
Ministerul Afacerilor Externe -Teodor Baconschi
Vicepremier: Marko Bela

Programul de guvernare al noului Cabinet prevede mentinerea actualului nivel de taxare

Mentinerea cotei unice de impozitare la 16% si a TVA la 19%, restructurarea aparatului administrativ si aplicarea rezultatului referendumului privind Parlamentul unicameral sunt masuri incluse in programul de guvernare ale viitorului Cabinet, a anuntat Emil Boc.

Bugetul pentru 2010 va fi aprobat de Guvern saptamana viitoare si de Parlament in sesiune extraordinara in jumatate a lunii ianuarie, a mai spus Boc.

Premierul a enumerat ca principii ale programului de guvernare si sustinerea mediului de afaceri si a IMM-urilor, alocarea a cel putin 20% buget pentru investitii publice pentru mentinerea si crearea de noi locuri de munca, promovarea si adoptarea legii reformei sistemului de pensii si a legii responsabilitatii fiscale, sprijinirea agriculturii in vederea dezvoltarii industriei alimentare si reabilitarea sistemului de irigatii.

La capitolul agricultura, Boc a sustinut ca nou guvern va avea drept obiectiv pe termen mediu ca Romania sa se transforme intr-o tara exportatoare de produse agro-alimentare.


Ma intreb care ar fi fost componenta guvernului in varianta PSD+PC-PNL..., ca asta nu ma incanta.
adrian_flavius
Extenuat de lupta pentru iesirea din criza,premierul face el insusi una si,cum se mai zice,da ortul popii.
> Funeralii nationale,popor,sobor,alesi,culesi,regrete eterne etc.
> Pe marginea mormantului,Traian Basescu plange in hohote din ambii ochi smulgandu-si ultimele suvite din parul restant
> iar Elena Udrea,cernita toata,jeleste telegenic si ecumenic.
> In trei cuvinte,mare jale mare!
> In drum spre iesirea din cimitir,Elena Udrea se apleaca discret la urechea lui Traian Basescu si-i sopteste plina de
> speranta:
> -Traiane,nu-i asa ca as putea acum sa-i iau eu locul?
> Iar Traian Basescu o asigura:
> -Cum sa nu,Elena,numai ca trebuie sa te grabesti pana nu astupa aia groapa.
>
>
> Ambitia
> lui Emil Boc a fost:
> "Ori premier, ori nimic!"
> Se pare ca i-au reusit amandoua...
>
>
> Basescu la psihiatru:
> -Nu stiu ce se-ntampla ca in ultimul timp sunt tot mai atacat de opozitie si de moguli, au inceput sa ma paraseasca
> pana si sustinatorii fideli si scad vertiginos in sondaje.
> Mi se reproseaza ca prea ma bag in toate, ca sunt autoritar si chiar ca ma dau drept Dumnezeu...
> Psihiatrul:
> -S-o luam incet si metodic. Spuneti-mi amanuntit si in ordine cronologica tot ce-ati facut..
> Basescu:
> -Pai,la inceput am creat Cerul si Pamantul...
>
>
> Sloganul electoral al PD-L:
> Frati romani!
> Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai
> alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!
>
>
>
> Presedintele cu sotia se plimba la pas prin Bucuresti. La un moment dat, Traian Basescu se opreste brusc
> in fatza unei vitrine si exclama:
> -Ia uite, Marie, ce preturi: sacou-15 Roni, pantaloni-10 Roni, camasa-5 Roni. Si se mai plang toti de criza in loc
> sa-mi fie recunoscatori ca traiesc atat de bine !
> La care consoarta, intrucatva jenata, ii spune:
> -Pai, Traiane, asta-i o spalatorie!
>
>
> Cativa
> politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate.
> Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata.
> Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede mai departe de treaba.
> Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii etc.
> Anchetatorul il intreaba pe taran:
> -Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
> -Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?!
>
>
>
> Un parlamentar iese agale din sala de sedinte si se intalneste
> cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba
> soptit: - Nici tu n-ai somn?
>

>
> Basescu,Nastase si Vadim naufragiaza pe o insula.
> Pentru a gasi de mancare ei se despart.
> Nastase merge in stanga.
> Basescu in drepta.
> Vadim tiptil si el se duce in dreapta,dupa Basescu.
> Dupa un timp , ratacind aiurea ,Nastase,mort de foame,il vede pe Basescu prajind ceva.
> Nestiind cum sa intre in vorba cu el deoarece erau dusmani ii spune:
> -"Auzi,mie nu-mi prea place de Vadim asta".
> La care Basescu ii zice autoritar:
> -"Nu-ti place,nu mananci"!
>

> Maria si Traian Basescu,pe plaja.Ploua....
> Ea:Da,Doamne,sa stea!
> El:O sa-ncerc...



adrian_flavius
Super-Nuti

Ce tare e tanti asta...ce studii post-universitare are...cred ca in curand o sa preia si MAPN, ca e multilateral dezvoltata... laugh.gif
admin
Protestatari, alinierea! Campania s-a terminat!!! smile.gif)

Click to view attachment

pmhoria
Daca tot s-a gatat .. campania ..

http://www.realitatea.net/mircea-badea-a-a...deo_692715.html

36182451.gif

E cu mircea badea .. care va repugna ...nu va uitati smile.gif
vali44
Americanii ne dau gratis F-16 aflate în uz dacă le „revitalizează“ tot ei
Economie - Afrodita CICOVSCHI
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Răspunsul oficial va veni la jumătatea lunii ianuarie, după ce Departamentul Apărării din SUA va obține aprobarea Congresului. Până la sfârșitul lunii februarie, se poate negocia cel mult 5% din contract.
Așteptate cu interes de oficialii din domeniul apărării, avioanele multirol ar putea ajunge, în sfârșit, în România: Ministerul român al Apărării a primit recent un răspuns neoficial favorabil din partea Statelor Unite ale Americii pentru cele 24 de avioane F-16 Block 25 aflate în uz, potrivit căruia americanii ar fi de acord să ne livreze aparatele de zbor gratis, dacă acceptăm să le revitalizeze tot ei, cheltuiala urmând să fie suportată de statul român.
Potrivit unor surse militare citate de NewsIn, Departamentul Apărării al SUA va trebui să obțină aprobarea Congresului, aceasta urmând să se întâmple cel mai probabil în prima săptămână din luna ianuarie, răspunsul oficial putând ajunge la București la jumătatea lunii. Din acel moment, spun aceleași surse, statul român are la dispoziție aproximativ 45 de zile pentru a da un răspuns ofertei înaintate de guvernul Statelor Unite. De asemenea, în acest timp s-ar putea negocia cel mult 5% din contract, precizează surse din MApN pentru NewsIn.
Oficialii din MApN au mai declarat că s-au înțeles cu partea americană „în proporție de 95%“, urmând să mai fie puse la punct câteva aspecte care țin de armamentul care ar urma să fie pus pe avioane.
„În luna decembrie, o echipă formată din 15 specialiști de la Lockheed Martin (producătorul avioanelor F-16 - n.r.) a fost în România, pentru a discuta cu specialiștii din cadrul Ministerului Apărării detalii legate de această ofertă, echipamente și tipuri de armament care ar urma să fie puse pe aceste avioane“, au afirmat sursele citate.

Oferta nu prevede offset

În răspunsul neoficial transmis părții române, se menționează că guvernul american este dispus să livreze, gratis, României 24 de avioane F-16 block 25 aflate în uz, urmând ca revitalizarea acestor avioane să fie făcută de către producătorii americani.
„În eventualitatea în care în CSAT se va decide achiziția avioanelor F-16, primul avion multirol ar urma să ajungă în România în aproximativ doi-trei ani“, au mai spus sursele militare.
De asemenea, sursele au afirmat că oferta nu prevede offset pentru acest contract, dar partea americană se va ocupa de pregătirea piloților. Totodată, România va plăti pentru mentenanța avioanelor, pe baza unui acord pentru sprijin logistic pe o perioadă de trei ani. În sarcina Bucureștiului va intra și pregătirea pistelor, pentru a fi adaptate la cerințele viitorului avion multirol.
În noiembrie, șeful Departamentului pentru Armamente din MApN, Aurel Lascu, a spus că Ministerul Apărării nu a primit un răspuns din partea guvernului Statelor Unite privind eventuala achiziție a 24 de avioane F-16 second hand.
„Nu este vorba de nici un contract, nu avem un contract pentru un avion multirol. Am adunat informații tehnice de la cinci furnizori selectați de specialiștii Departamentului pentru Armamente în colaborare cu aviația militară. Am făcut o cerere de ofertă către guvernul SUA pentru avioane aflate în uz și așteptăm răspunsul din partea partenerilor americani. Încă nu am primit acest răspuns“, a precizat Aurel Lascu.
În cursa pentru adjudecarea contractului de 4,5 miliarde de euro pentru dotarea Forțelor Aeriene cu avioane multirol sunt înscrise cinci tipuri de avioane. Printre variante se numără: F-16 construit de Lockheed Martin, F-18 de la Boeing, Rafale al companiei franceze Dassault, dar și avionul Grippen al suedezilor de la SAAB și Eurofighter de la EADS.
Deocamdată, nu s-au făcut publice costurile pe care le va suporta statul român pentru revitalizarea avioanelor F-16 second hand pe care România vrea să le primească în schimbul contractelor de mentenanță și revitalizare.

verymad.gif .... urmeaza Rosia Montana .... si uite asa incepe EPOCA BASINESCU II , ultimul cincinal roman !!! no.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.