No SSO cookie

Volkswagen Phaeton, reinnoit

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Phaeton, reinnoit
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La Salonul Auto din Beijing au fost prezentate primele imagini oficiale despre modelul Volkswagen Phaeton reinnoit.

 
 

Volkswagen a prezentat modelul reinnoit Phaeton, schimbat atat in interior cat si in exterior. In Europa si America nu e prea popular acest model, iar in Asia cu atat mai mult, numai in China s-au vandut 1400 de bucati. Partea frontala a fost integrata in imaginea de marca unitara, s-a folosit crom din abundenta care e potrivita infatisarii de lux a modelului, iar in spate lampile speciale cu led constituie o noutate.

Nu s-a schimbat lungimea, in functie de ampatament este intre 5,06 si 5,18 m. A aparut Dynamic Light Assist, care urmareste prin camera introdusa in oglinda retrovizoare ceilalti participanti in trafic si modifica in aceasta functie fascicolul de lumina. Au fost modificate si sistemele asistente, si Phaeton are in dotare asistenta laterala, monitor pentru punctul mort, asistenta pentru a mentine distanta fata de masina din fata.

Sistem de climatizare cu 4 zone, scaune reglabile in 18 pozitii au aparut in habitaclul masinii, care se poate comanda la fel ca pana acum in variante pentru 4 sau 5 pasageri. Are in dotare nou volan multifunctional si un sistem multimedia, navigare google si sistem de recunoastere a semnelor de circulatie.

Conform celor de la Volkswagen, Phaeton este unicul model care are sistem de recunoastere a semnelor de circulatie. Nu este schimbare la motorizare, V6 de 280 cp, V8 de 335 cp si inca motorul dinaintea reinnoirii W12 de 450 cp ofera varianta pe benzina, iar la diesel motorul V6 de 240cp. Cu acest ultim tip de motor accelereaza in 8,6 s la 100 km/h, consumul mediu este de 8,5 litri. Ca si dotare de serie, are tractiunea integrala si suspensie pneumatica.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0944 :: 22.11MB