No SSO cookie

Unde poti gasi programe utile intretinerii masinii?

voteaza
(0/ 0)
Unde poti gasi programe utile intretinerii masinii?
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Exista multe site-uri care ofera programe gratuite destinate intretinerii masinii. Cel mai bun mod de a gasi programul dorit e prin cautarea lui pe Google, pur si simplu prin introducerea unor cuvinte ca si "program gratuit", vei avea parte de mii de rezultate. Totusi, iata cateva lucruri de care trebuie sa te feresti atunci cand doresti sa alegi un program.
 
Programul ar trebui sa aiba liste detaliate care sa cuprinda lucrarile zilnice de intretinere. Asigura-te ca ofera informatii printabile, astfel incat sa ii instiintezi si pe membrii familiei.
 
Aceste programe functioneaza foarte bine daca ai in posesie mai multe masini ca si in cazul unor firme de inchirieri. Daca vreuna din masini este luata in leasing, programul iti poate oferi date si despre platile efectuate sau despre platile viitoare.
 
Un program bun ar trebui sa fie in stare sa urmareasca si cantitatea de combustibil utilizat precum si taxele achitate. Astfel vei putea afla cat combustibil ai utilizat intr-o luna precum si cat ai platit, iar tu vei putea compara preturile.
 
Exista multe alte avantaje atunci cand folosesti un astfel de program. Insa tine minte ca vei putea descarca programul doar pe calculatorul de acasa. Foloseste programe care sunt gratuite si care se afla pe site-uri cunoscute. Nu folosi programe care functioneaza doar o perioada, dupa care sa fii nevoit sa le cumperi. Asigura-te ca programele nu contin virusi care sa dea in vileag informatiile personale unor hackeri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1130 :: 22.11MB