No SSO cookie

TATA GROUP cauta un nou succesor

voteaza
(0/ 0)
TATA GROUP cauta un nou succesor
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 

TATA GROUP, unul din cele mai mari conglomerate din industria indiana (devenita sinonim cu cresterea industiala a tarii), cauta un nou successor in locul celui mai de succes presedinte al companiei, Ratan Tata, pana la sfarsitul anului 2012. Potrivit rapoartelor industiale, grupul a inceput cautarea unui nou presedinte, domnul Tata implinind varsta de 75 de ani in decembrie 2012, varsta de pensionare stabilita de Tata Group. Compania a infiintat un grup de cinci jurati pentru aceasta sarcina.

Se speculeaza faptul ca gigantul industriei ar putea avea ca presedinte al companiei, pentru prima data, pe cineva din strainatate, care sa conduca unul dintre cel mai diversificat grup industrial din lume, grup ce castiga mai mult de 65% din veniturile din operatiunile de peste mari. Se vehiculeaza si ideea ca ar fi posibila si alegerea domnului Noel Tata ( frate vitreg al domnului Ratan Tata, in varsta de 53 de ani), ca posibil successor al grupului. Domnul Ratan Tata a transformat grupul intr-unul cunoscut in intreaga lume de cand a preluat conducerea. Companiile care au beneficiat cel mai mult in timpul mandatului sau au fost Tata Steel (otel) si Tata Motors. Lansarea celei mai ieftine masini facute vreodata a fost considerata cea mai mare contributie adusa pentru Tata Motors, care este a doua in lume ca producator de masini, dupa gigantul Maruti Suzuki. Datorita acestui fapt, compania a depasit doi mari producatori de masini de lux britanici, Jaguar Cars si Land Rover, in anul 2008.

In prezent veniturile Tata Group se ridica la cifra de 70 de miliarde de dolari provenite de la 98 de societati din intreaga lume, insumand mai mult de 357,000 de angajati. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1064 :: 17.78MB