No SSO cookie

Suzuki Kizashi, in Europa

voteaza
(0/ 0)
Suzuki Kizashi, in Europa
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Suzuki a prezentat la Salonul Auto de la Geneva varianta europeana a Kizashi, care e destinata sa fie concurentul masinilor Volkswagen Passat si Ford Mondeo. Modelul de categorie medie ajunge intr-o piata puternica, segmentul este dominat de rivali puternici, de aceea e putin surprinzator ca va ajunge aici cu motor american.

 
 

Suzuki Kizashi va fi de gasit cu motor pe benzina de 2,4 litri, cu tractiune 4x4 incluse in pretul de baza si cu schimbator manual cu 6 trepte sau schimbator CVT fara trepte. Cu primul motorul e capabil de o performanta de 185 CP iar cu  al doilea de 178 CP, in timp cu siguranta vor aparea si alte blocuri in oferta.

Din Kizashi poate va fi creata si o versiune hibrid mai puternica si mai economica, cu motor pe benzina V6, dar este aproape obligatoriu ca Suzuki sa anunte si un motor diesel cat de curand. Mai demult, s-a zvonit ca ar putea ajunge in el dieselul de 2 litri de la Fiat, dar de atunci Volkswagen a cumparat o parte din firma, deci nu e de neimaginat ca sedanul sa primeasca TDI-ul de doi litri a germanilor. In afara de Kizashi , la Geneva se va prezenta si hibridul Swift cu conectori care a fost dezvaluit anul trecut la Salonul Auto din Tokio.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0747 :: 17.78MB