No SSO cookie

SUV-ul Dacia Duster este oferit la pret foarte accesibil in Ungaria

voteaza
(0/ 0)
SUV-ul Dacia Duster este oferit la pret foarte accesibil in Ungaria
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Firma importatoare maghiara a facut publica lista de preturi a primei masini Dacia care se poate cumpara si cu tractiune 4x4. Dusterul care a fost asteptat cu un pret de 4 milioane si cu tractiune 4x4 se poate achizitiona sub 3 milioane de forinti.

 
 
Renault a scos pe piata Duster cu un pret surprinzator de mic: modelul cu tractiune pe fata 2x4, dotat cu motor pe benzina de 1,6 litri si de 110 cai putere costa doar 2,79 milioane de forinti, dar cine ar cumpara in rate beneficieaza de o reducere de 300 de mii de forinti si garantie de cinci ani sau 100 de mii de kilometri, oricare sistem de propulsie ar alege. Pentru nivelul Ambiance mai scump cu 200 de mii sunt asigurate si aribaguri laterale, sine pe capota si se poate comanda si aer conditionat (150 de mii de forinti).

Duster-ul cel mai ieftin cu tractiune 4x4 are pretul listat de 3,29 milioane de forinti (1.6 16V Acces), pretul adaugat la Ambiance si aici este de 200 de mii de forinti, cu geamuri colorate, computer de bord, oglinzi retrovizoare exterioare incalzibile si reglabile electronic, si cu sistem de clima incorporat se gaseste deja la 3,79 de milioane de forinti, si la astea se mai adauga volan acoperit cu piele, buton de schimbator de viteza, jante din metal usor, suportii de oglinzi cromati, printre altele.

Versiunea cu motor diesel de 85 de cai putere, care se potriveste mai bine caracterului masinii, se poate comanda doar cu tractiune pe 2 roti si cu nivel Ambient pentru 3,29 de milioane de forinti, varianta lui tot cu 1.5 dCi are 110 cai putere, varianta 4x4 de Ambience este 3,99 de milioane de forinti, iar varianta de varf absoluta, Exceptio este 4, 52 de milioane de forinti.

Vopseaua metalizata costa 90 de mii de forinti pentru toate tipurile, ESP se poate comanda doar pentru dieselul mai puternic, contrar promisiunilor anterioare, pentru 80 de mii de forinti.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1171 :: 22.11MB