No SSO cookie

Sunetul produs de transmisie

voteaza
(0/ 0)
Sunetul produs de transmisie
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 

Acest sunet este destul pentru a te duce direct catre un service. Totusi, daca stii tipurile de probleme ce pot aparea, va fi mai usor pentru tine sa stii ce fel de reparatii necesita masina.

Angrenaje. Problemele pot aparea cand unele piese devin uzate sau defecte. Montarea pieselor trebuie sa fie corecta pentru functionarea fara probleme. Daca piesele nu mai stau la locul lor, adica sunt slabite, rezulta acel zgomot neobisnuit.

Conexiunile.Trebuie luat in considerare modul in care este atasata transmisia de motor. Curelele de fixare pot produce si ele acel zgomot neobisnuit, nu doar transmisia.

Lichidul de transmisie este esential pentru functionarea corecta. Daca nivelul scade sau lichidul devine contaminat, rezultatul este acel zgomot. Aceasta problema este usor de rezolvat prin inlocuirea lichidului.

Filtru.  Cand rezolvi anumite probleme ale transmisiei, trebuie sa iei in considerare si schimbarea filtrului. Filtrul este partea sistemului care ajuta la mentinerea lichidului curat. Atunci cand acesta se infunda, se aude acel sunet, din cauza ca lichidul nu mai poate trece prin el in mod corespunzator.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0893 :: 17.78MB