No SSO cookie

Noutatile Hyundai la Geneva

voteaza
(0/ 0)
Noutatile Hyundai la Geneva
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa o prima schita grafica, Hyundai a publicat o imagine oficiala despre conceptul i-flow care a debutat la Salonul Auto de la Geneva.

 
 
Hyundai a prezentat deja un desen despre conceptul in stil coupe i-flow si care este pionierul noului model de categorie mijlocie. Koreenii au aratat acum si o imagine reala despre masina si au divulgat cateva date tehnice, s-a aflat de exemplu ca pentru model a fost creat un sistem de propulsie hibrid-diesel.

Caroseria a fost proiectata dupa importante repere aerodinamice, multumita acestora coeficientul aerodinamic al i-flow-ului este doar 0,25. Motorul diesel utilizat in sistemul hibrid are 1,7 litri, insa Hyundai nu a facut publice nici performanta motorului cu ardere interna si nici performanta motorului electric. Au incorporat un schimbator cu sase trepte cu dubla cuplare si acumulatoarele sunt din polimer-litiu. Coreenii declara un consum mediu de 3 litri si emisie de dioxid de carbon 85g/km.

Acoperirea exterioara este realizata cu “metal lichid”, in dezvoltarea acestuia au fost ajutati de concernul  de produse chimice BASF. Tot la Geneva a debutat si varianta innoita al compactului i30 sub numele de i30u, despre asta nu au dat detalii insa, fabricarea lui va incepe imediat. Putem asadar sa fim pregatiti pentru schimbari importante la improspatarea modelului Cee’d.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0701 :: 17.78MB