No SSO cookie

Noul Renault Megane CC in imagini oficiale

voteaza
(0/ 0)
Noul Renault Megane CC in imagini oficiale
Utile · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pe baza datelor preliminare Renault, a fost de la sine inteles ca noul Megane CC va fi un pas mare inainte fata de predecesorul lui, imaginile oficiale nici nu au contramandat asta. Nu a fost fals nici capota de sticla, coupe-cabrio-ul intr-adevar a primit un tavan transparent, la care deschiderea si inchiderea dureaza 21 de secunde.

 
 

Este un truc mare legat de sticla fumurie acela ca marginile i-au fost facute din metal negru, asa creaza un efect ca si cum toata capota ar fi transparenta. Renault spune ca nici un concurent din categorie nu poate sa se mandreasca cu acoperis de sticla mai mare ca Megane CC.

Cu acoperis inchis, volumul portbagajului Megane CC este 417 litri, iar ca si cabrio ofera 211 litri de spatiu pentru bagaje. Pe paleta coupe-cabrio va fi si un schimbator cu dubla cuplare, asta va fi de gasit pentru dieselul de 1,6 de 110 CP. Renault spune ca va scade emisia CO2 cu 17 la suta fata de  automatele obisnuite.

Blocul pe benzina de doi litri de 150CP poate sa fie asociat si cu schmbatorul CVT fara trepte, de altfel ne putem astepta la motoarele binecunoscute al seriei Megane. Intre spatarele de metal ale scaunelor din spate, Renault a montat un ventilator din sticla de marime mica, cu ajutorul acestuia pana la viteza de 90 km/ora se poate calatori fara curent pe aer, asa afirma ei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

Woow! E super;am si eu exact la fel si este super frumoawsa!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1101 :: 22.11MB