No SSO cookie

Noul BMW Seria 5 s-a prezentat si in versiune break

voteaza
(0/ 0)
Noul BMW Seria 5 s-a prezentat si in versiune break
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul combi BMW 5 se va prezenta publicului in mod oficial la Salonul Auto din Leipzig, dar fabrica bavareza deja a prezentat materialul de presa oficial. Comercializarea va incepe in septembrie cu doua motoare pe benzina si doua motoare pe diesel.

 
 

BMW a promis ca va dezvalui noul model combi 5 in aprilie, la Salonul Auto din Leipzig, insa deja de acum a publicat materialul oficial de presa. Touring este doar cu ceva mai lung decat limuzina, diferenta este doar de opt milimetri intre cele doua variante, iar noua lungimea totala de 4,91 de metri inseamna ca noul combi 5 depaseste doar cu un centimetru Modell T al clasei E Mercedes.

Ca si combi, aceasta este a patra generatie a modelului 5 si se va fabrica in uzina din din Golfing ca si camarazii de platforma modelul 7, limuzina 5 si GT-ul, iar in reprezentante va aparea in septembrie. Comercializarea incepe cu patru motoare, Touringul 523i de trei litri ce asigura 204 de cai putere si presiune de cuplu de 270 Nm si pe fisa tehnica de la Touring 535i apar 306 cai putere.

Touring 520d de 2 litri si 84 cai putere este asamblat cu sistem start-stop, consumul mediu e 5,2 litri, iar Touring 530d diesel de sase cilindri are 245 cai putere si presiune de cuplu maxima 540 Nm. La toate variantele este inclus in pretul de baza schimbator manual de sase trepte, optional se poate comanda si un automat nou de opt trepte. Fata de modelul anterior, portbagajul a crescut considerabil, cu saizeci de litri, deci acum e de 560 litri. Geamurile se pot deschide si separat.

Bancheta din spate se poate plia in proportie noua de 40:20:40, in sapte trepte se poate balansa pana la un unghi de 11 grade. Intr-o pozitie de mijloc, spatarul e aproape vertical, asta creste cu treizeci de litri volumul portbagajului de baza. Spatiul de depozitare poate sa fie in total de 1670, in varianta anterioara maximul a fost 1615, insa clasa E cu 695/1950 de litri ai sai este inca cu mult inaintea modelului 5.

BMW ofera un spatiu mai confortabil si mai mare decat pana acum, si toate noutatile tehnice anuntate pentru limuzina se pot accesa si pentru combi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0802 :: 17.78MB