No SSO cookie

Muzeul National Studebaker

voteaza
(0/ 0)
Muzeul National Studebaker
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Muzeul National Studebaker este localizat la intersectia dintre strazile Main si South din South Bend, Indiana. Este deschis publicului in fiecare zi din an, cu exceptia Craciunului si a zilei Recunostintei.

 
 
Muzeul detine una dintre cele mai frumoase colectii de automobile si camioane Studebaker din lume. Include vehicule Studebaker din fiecare epoca. AutoSpeak recomanda vizitarea Muzeului National Studebaker daca te intereseaza acest fabricant de automobile.  

Galerie foto:
1. Fratii Studebaker au inceput prin construirea unei carute. 
2. Acesta este faimosul proiect al lui Raymond Loewy, care a creat sase modele diferite pentru Studebaker, bazate pe o aceeasi linie si look. Acesta este un Studebaker clasic, unul dintre cele mai bune. 
3. In 1922 Studebaker, a avut un motor mare cu sase cilindri si a stabilit multe recorduri, inclusiv timpul pentru traversarea continentului de la coasta de est la vest in 77 ore si 40 minute.
4. Canionetele de la inceput pareau mai mult masini, decat camioane, la fel ca acest Studebaker Coupe Express din 1937.
5. Studebaker a construit si vehicule pentru uz industrial, ca si cel din poza alaturata.
6. Compania a construit si vehicule pentru uz special, ca masina din imagine, o masina de pompieri Boyer - un  Studebaker din 1928.
7. Masina President Classic din 1956 a avut 210 cai putere si un motor V-8, care a facut-o una dintre cele mai rapide masini din acea vreme.  
8. Acesta este unul dintre ultimele proiecte construite de Studebaker. Este Lark Daytona Hardtop Coupe, un sedan foarte rapid, completat cu trapa de pe plafon.
9. Modelul Studebaker Avanti a continuat sa fie fabricat de alte companii din SUA dupa ce Studebaker a oprit productia lor in 1963.
10. Acest camion 2R5 Half Ton Truck (de jumatate de tona) din 1949 a fost masina de baza, calul de bataie al companiei Studebaker.
11. Acesta este Champion Convertible, modelul 9GS2 din 1950, un real castigator.
12. Pilotul acestei masini de curse pentru viitor se poate bucura de un rotirea volanului in partea unde se pot incerca si atinge exponatele din  Muzeul National Studebaker. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3938 :: 22.05MB