No SSO cookie

Mini masina concept de la Volkswagen

voteaza
(0/ 0)
Mini masina concept de la Volkswagen
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sectorul brazilian al Volkswagen a facut un concept de dimensiunea unui Smart, modelul a primit numele de In.

 
 

Pe langa Up!, Care soseste in curand, Volkswagen se ocupa si de planurile unui alt mini de oras, desi modelul botezat In este deocamdata doar un concept - si probabil va ramane doar atat in continuare. Nu s-a creat la centrul din Wolfsburg, ci in fabrica braziliana a marcii.

Patru designeri raspund pentru concept, ei au castigat concursul de cautare de talente organizat de Volkswagen in America de Sud. Cu dezvoltarea modelului de marimi Smart li s-a dus intregul an trecut. Masina s-a prezentat la un eveniment mic local, scopul a fost ca masina sa se descurce in a transporta doua personae si niste bagaje, ca si Fortwo.

Conceptul este de 2,48 metri lung, creatorii au avut mai multe sugestii de sisteme de propulsie. Pe langa motoarele de doi cilindri au luat in calcul ca si posibilitate blocul de un litru actual al fabricii germane, bineinteles construit in spate. Designerii au visat si o varianta electrica realizata cu 4 motoare montate in roti si trebuie sa se impace cu gandul ca acest concept nu va fi model de serie in curand. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1032 :: 17.78MB