No SSO cookie

Legarea in retea a automobilelor va transforma vietile oamenilor

voteaza
(0/ 0)
Legarea in retea a automobilelor va transforma vietile oamenilor
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lucrurile din toata lumea sunt reglate pentru a se conecta unele cu altele. Legarea in retea a automobilelor face posibila conexiunea intre masini, care va fi noua cale de comunicare a oamenilor. Expertii subliniaza ca legarea in retea a automobilelor este unul dintre telurile industriei auto, ca si aparitia unor computere de birou independente, cu care sa se interconecteze. De aceea, legarea in retea a automobilelor va schimba in viitor stilul de viata si de lucru al oamenilor.

 
 

Dispozitivul de identificare a frecventei radio care, montat in masina, poate implementa utilizarea eficienta si extragerea informatiilor auto prin intermediul tehnicii de identificare wireless. Legarea in retea a automobilelor monitorizeaza starea de functionare conform cu diferite cerinte functionale, oferind serviciul integrat. Legarea in retea va face parte din interconexiunea componentelor si din reteaua de internet. Dezvoltarea internetului si a tehnologiei comunicatiilor vor permite legarea in retea a automobilelor. Cu toate acestea, legarea auto in retea are cerinte ridicate de securitate si siguranta, din cauza caracterului sau specific.

Sistemul IVHS din America si VICS din Japan au implementat serviciul de gestionare si informatii al transportului inteligent, prin comunicarea de informatii stabilita intre dispozitivele de pe sosea si automobile. Tehnologii wireless ca Wi-Fi si FRID au fost aplicate in gestionarea inteligenta a transportului. Gestionarea inteligenta a transportului public si determinarea vitezei auto si-au atins scopul. Legarea in retea a automobilelor este implementata prin integrarea tehnicii de comunicatii wireless si senzorii se vor completa in viitor. Tehnica de comunicatii wireless va juca un rol important atunci cand masina va fi in zona care nu este acoperita de senzori; acestia din urma vor fi folositi atunci cand se pierd informatiile.

Ca o caracteristica a aplicatiei wireless, era legarii in retea a automobilelor va duce la popularizarea tehnologiei wireless. Nu exista niciun dubiu ca cererea de internet mobil este in crestere. Circuitul integrat despre care vorbim este TL081M.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0873 :: 22.11MB