No SSO cookie

Consecintele ignorarii lucrarilor de intretinere ale motorului

voteaza
(0/ 0)
Consecintele ignorarii lucrarilor de intretinere ale motorului
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prin intretinerea motorului unei masini ii vei pastra valoarea si siguranta. Ideal ar fi ca proprietarul sa urmeze programul de intretinere recomandat de producator cat mai mult posibil.

 
 

Printre consecintele neglijarii acestui lucru putem aminti:

 

Abandonarea masinii

Unele din cele mai ieftine piese si cele mai importante. In cazul in care cureaua alternator sau furtunul lichidului de racire se rupe, vei fi nevoit sa iti abandonezi masina la o distanta considerabila de casa, rezultand o multime de taxe si neplaceri.

Accidentele

Neschimbarea pieselor problema poate duce, in cele mai grave cazuri la pierderea vietii. De exemplu, anvelopele care in urma uzurii si-au pierdut aderenta pot cauza accidente in zilele ploioase.


Scurtarea duratei de viata a vehiculului

Neschimbarea uleiului poate cauza o multime de neplaceri, cauzand intr-un final cedarea motorului.


Performanta slaba

Un motor al carui aprindere este setata bine va avea o acceleratie mai buna decat un motor ai carui cilindrii nu sunt asezati corect.


Economia combustibilului

In cazul in care uiti sa faci anumite verificari economia combustibilului va fi afectata. Inlocuind bujiile, firele de aprindere si umfland adecvat anvelopele vei economisi combustibil.


Scaderea pretului la vanzare

Folosind ceara vei oferi masinii un aspect lucios. Aspirand si curatand interiorul masinii ii vei oferi un aspect nou. Atunci cand un posibil cumparator inspecteaza masina, aspectul acesteia il poate face sa ofere mai multi bani.


Garantie anulata

Unui proprietar care nu respecta programul de intretinere al masinii ii poate fi anulata garantia. Contractul ar putea dicta proprietarului sa fie de acord cu schimbarea uleiului si cu alte lucrari de intretinere sau sa i se retina garantia.

 

Consecintele neglijarii pot aduce daune atat vietii dar si aspectului masinii. O intretinere adecvata ii va oferi soferului o stare de liniste.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0606 :: 17.78MB