No SSO cookie

Cat te costa inlocuirea pieselor unei masini?

voteaza
(0/ 0)
Cat te costa inlocuirea pieselor unei masini?
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Costul modificarilor aduse masinii poate varia in functie de cat de mult se modifica, in functie de tipul masinii, precum si in functie de piesele necesare. O modificare poate costa  si 50$, dar poate costa chiar si pana la cateva sute de dolari. Trebuie sa te gandesti ca in pretul modificarilor nu intra doar pretul pieselor, ci si orele de lucru investite in modificari, iar acestea nu sunt deloc ieftine. Pretul manoperei variaza de la 40$ pana la 150$,  in functie de locul in care alegi sa faci modificarile. Trebuie sa cauti oferte ale atelierelor pentru a iesi cat mai ieftin. De obicei atelierele mici au oferte speciale dorind sa te pastreze ca si client si pe viitor. Aceste modificari includ si schimbatul unor piese precum: bujiile, filtrele de aer, conductele si curelele. Mai includ si alte servicii de intretinere precum: verificarea presiunii din pneuri, rotatia anvelopei, schimbarea uleiului si alte verificari ale diverselor lichide (lichidul de frana, lichidul de racire, etc). Una din cele mai scumpe lucrari ar fi schimbarea lichidului de transmisie. Ar trebui sa faci aceasta lucrare de intretinere o data la cativa ani si te poate costa in jur de 200$. Per total, aceste lucrari de intretinere se fac o data la cativa ani, de indata ce faci 80000 de km. S-ar putea sa dai o multime de bani, insa va creste nivelul de viata al masinii tale daca repari si inlocuiesti piesele stricate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0881 :: 22.16MB