No SSO cookie

BMW Dixi DA 1

voteaza
(0/ 0)
BMW Dixi DA 1
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 

Prima masina BMW a fost 3/15 PS, cunoscuta ca Dixi DA 1. La inceput, Dixi DA 1 nu a fost mai mult decat un Austin 7, produs sub licenta de Eisenach Fahrzeugfabrik, in Germania. BMW a apelat la aceasta companie in noiembrie 1928, atunci cand a decis sa produca masini. Dixi DA 1 a fost produsa din 1927 si pana in 1929.

Prima BMW Dixi a fost Dixi DA 2, fabricata la sfarsitul lui 1929. A fost prima masina care a avut faimoasa emblema bleu/alba a BMW. DA 2 era, in mare parte, la fel ca Dixi DA 1, dar cu cateva imbunatatiri semnificative, precum scaunele ajustabile si franele mai bune.

Din 1930 a fost disponibil si modelul DA3. Masina era un Roadster cu doua locuri, cu un motor 18 HP cu 4 cilindri, care putea atinge 100 km/h. Au fost fabricate nu mai putin de 150 de modele DA3. Dixi DA 2 a fost disponibil pana in 1932, cand licenta cu Austin a expirat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0790 :: 17.78MB