No SSO cookie

Audi RS7 va avea 588CP

voteaza
(0/ 0)
Audi RS7 va avea 588CP
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In primavara anului viitor va incepe comercializarea modelului Audi A7, conform stirilor imediat fiind disponibil si modelul RS7 de 588CP.

 
 

Audi face deja ultimele finisaje asupra modelului A7, a carui premiera compania germana o planifica pentru sfarsitul verii, la Salonul Auto de le Moscova, dar desigur o va expune si la Salonul Auto de la Paris.

Primavara viitoare va incepe si comercializarea noului coupe cu patru usi, construit pe platforma modelului A6, avand 4950 milimetri lungime, in oferta figurand din start si modelul RS7.

Acest model a fost dotat cu motorul in varianta V10 de 5,2 litri, cu alimentare standard, avand 588CP, cuplat impreuna cu varianta noua de Ingolstadt al schimbatorului de viteze in sapte trepte, cu doua ambreiaje. Variantele standard sunt dotate cu motoare pe benzina in V6 si V8, respectiv motoare diesel. Audi asteapta cele mai bune rezultate de la modelele V6 de 333CP si  de la dieselul de trei litri.

 

Cuvinte cheie:
A7 |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0691 :: 17.78MB