No SSO cookie

West Coast Customs tuneaza restaurante

voteaza
(0/ 0)
West Coast Customs tuneaza restaurante
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Baietii de la West Coast Customs au trecut la decoratii si modificari aduse localurilor publice.

 
 

Dupa mai bine de 18 ani in care ne-au aratat de ce sunt capabili, baietii din echipa West Coast Customs, care au tunat si modificat sute de masini, au schimbat macazul si au trecut la designul restaurantelor. Chronic Tacos din Corona, California, a fost prima lor tinta.

West Coast Customs s-a mutat de la realizarea emisiunii, atat de populare, "Pimp My Ride", la un nou show. "Inside West Coast Customs"se afla deja in cel de al doilea sezon, fiind difuzat in SUA. Localul modificat de tunerii auto, poarta de acum, oficial, denumirea de West Coast Customs' Chronic Tacos si nu putem decat sa ne imaginam o sumedenie de acvarii pline cu pesti, alaturi de subwoofere si pereti colorati in culori speciale.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0800 :: 17.78MB