No SSO cookie

TUNING: Lamborghini Aventador modificat de DMC

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Lamborghini Aventador modificat de DMC
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe informatii despre acest program de tuning oferite de DMC. Avem pentru voi si o serie de imagini interesante.

 
 

Nu stim cat de necesare sunt modificarile in cazul unui astfel de bolid, Lamborghini Aventador. Totusi, daca doriti un strop de unicitate (de parca ar fi prea multe astfel de masini pe drum), atunci tunerii germani de la DMC vin cu o solutie.

Ei ofera un program de tuning care include atat sporirea performante cat si sporirea aspectului.
Kitul oferit este realizat din fibra de carbon pentru a scadea din greutatea totala astfel incat sa va bucurari de performante mai bune (asta in cazul in care doriti sa zburati de pe sosea).
Cat despre performante, s-au facut modificari la motorul de baza si diferite setari electronice. Va spunem ca modelul ar urma sa produca 888 cai putere.
In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului si asteptam impresiile voastre cu privire la acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1773 :: 22.12MB