No SSO cookie

ZVON: Chrysler ar putea lansa un Jeep Grand Cherokee SRT8 de 525 CP

voteaza
(0/ 0)
ZVON: Chrysler ar putea lansa un Jeep Grand Cherokee SRT8 de 525 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chrysler ar putea lansa un competitor pentru BMW X5 M.

 
 
Chrysler doreste sa lanseze modele din ce in ce mai competitive. Pe langa noul Chrysler C 300 si noul Nassau, americanii doresc s alanseze un Jeep Grand Cherokee de 525 CP. Acesta ar deveni un rival direct pentru puternicul BMW X5 M.

Deocamdata informatiile despre un Grand Cherokee SRT8 sunt foarte putine. In cazul in care Chrysler se decide sa produca acest model, propulsorul ales va fi un Hemi de 6.4 litri cu aspiratie directa. Pentru a putea face fata celor 555 CP ai BMW-ului, noul Jeep Grand Cherokee SRT8 va trebui sa foloseasca materiale usoare precum carbon si aliaje ale aluminiului.

Modelul curent foloseste un propulsor Hemi de 6.1 litri care dezvolta 420 CP. Acesta a primit un sistem de franare imbunatatit Brembo, suspensii imbunatatite si un sistem de evacuare mai performant. Noul Jeep SRT8 s-ar putea sa fie lansat la sfarsitul anului 2010 sau la inceputul lui 2011.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2379 :: 17.78MB