No SSO cookie

WRC: Dani Sordo a renuntat la copilotul Marc Marti

voteaza
(0/ 0)
WRC: Dani Sordo a renuntat la copilotul Marc Marti
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dani Sordo va oncura in Raliul Germaniei alaturi de un nou copilot. Acesta a declarat ca era nevoie de o schimbare, iar schimbarea lui Marc Marti pare cea mai buna optiune.

 
 
Citroen a declarat in mod oficial ca Dani Sordo va concura alaturi de un nou copilot. Primul raliu cu noul copilot va fi cel al Germaniei. Marc Marti a fost copilotul lui Sordo timp de cinci ani. Sordo l-a inlocuit pe Marti cu Diego Vallejo, un copilot spaniol in varsta de 37 de ani. Acesta a motivat schimbarea ca fiind imperativa pentru a deveni mai competitiv.

Marc Marti s-a alaturat lui Sordo in 2005 dupa retragerea din WRC a lui Carlos Sainz. Cei doi au castigat J-WRC si in 2006 au trecut in echipa Citroen Total. De atunci au avut 26 de podiumuri, dar nici o victorie. Locul lui Sordo in echipa principala este  in pericol din cauza lui Sebastien Ogier. Acesta concureaza in echipa Citroen Junior si a avut un sezon impresionant.

Ogier a reusit o victorie impresionanta in Raliul Portugaliei si a terminat inaintea lui Sordo in cinci din cele opt raliuri ale acestui sezon. Sordo a declarat ca este foarte recunoscator lui Marti, dar simte ca are nevoie de o schimbare pentru a fi mai eficient, iar experienta lui Vallejo este un atu in aceasta perioada cruciala.

Sordo si Vallejo au doua zile de pregatire inainte de inceperea Raliului Germaniei. Sordo a tinut sa mentioneze faptul ca despartirea de Marc Marti a fost una amiabila.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1708 :: 22.11MB