No SSO cookie

Vânzarile Daewoo se mentin în crestere în primele patru luni

voteaza
(0/ 0)
Vânzarile Daewoo se mentin în crestere în primele patru luni
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vânzările Daewoo Automobile Romania s-au majorat cu peste 50%, în primele patru luni ale anului, comparativ cu perioada similară a anului trecut, ajungând la un total de 5.100 de automobile, informează un comunicat al companiei, remis, luni, site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]”Aceste rezultate confirmă evaluarile şi prognozele făcute şi oferă premisele favorabile pentru depăşirea planului de vânzări pentru acest an”, se arată în comunicat.
Astfel, pentru întreg anul, Daewoo Automobile România prevede o creştere a vânzărilor cu minim 10% faţă de anul trecut, când producătorul de la Craiova a înregistrat vânzări de 13.087 de unităţi.
În luna aprilie, compania a înregistrat 1.848 unităţi vândute, consemnând o creştere cu peste 70% faţă de volumul livrărilor din aceeaşi lună a anului trecut.
[poza2d]Pe modele, evoluţia vânzărilor a fost marcată de o cerere ridicată pentru Cielo şi Matiz, rezultatele fiind cu peste 80% mai bune pentru Cielo şi cu peste 90% la Matiz.
“Aceste creşteri, cantitative şi calitative, sunt un rezultat concret al politicii companiei de a oferi clienţilor automobile produse la standarde europene”, se mai arată în comunicat, adăugându-se că, în acest sens, campania de promovare a modelelor Matiz Economic se continuă până la 31 mai.
[poza3s]De asemenea, în perioadele 10-11 şi 17-18 Mai, se desfăşoară campania “Daewoo Weekend”, în majoritatea oraşelor ţării. În cadrul acesteia, dealerii Daewoo vor expune automobilele Daewoo în parcuri, grădini sau pieţe, vor oferi publicului informaţiii referitoare la modele şi preturi şi, in funcţie de posibilităţi, vor putea organiza drive-teste cu unele dintre modelele expuse.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1434 :: 17.76MB