No SSO cookie

Vânzarile Daewoo Automobile au atins 10.000 de unitati

voteaza
(0/ 0)
Vânzarile Daewoo Automobile au atins 10.000 de unitati
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daewoo Automobile Romania înregistrează un bilanţ pozitiv al vânzărilor, la sfârşitul primului trimestru al anului, cu 10.000 automobile livrate, adică cu 63% mai mult faţă de perioada similară a anului trecut, informează un comunicat al companiei remis site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Dintre acestea, un număr de peste 7300 de unităţi îl reprezintă modelul Matiz iar peste 2300 de maşini au fost Cielo. La acestea se adaugă peste 13.100 motoare şi peste 12.400 cutii de viteze comercializate la export. De asemenea, cumpărătorul modelului cu numărul 10.000, care este un Matiz, a primit din partea companiei o vacanţă gratuită în străinătate. “Rezultatele corespund prognozelor şi planului de vânzari pentru această perioadă, oferind premise favorabile de îndeplinire a planului anual de vânzări. Vom continua să analizam evoluţiile pieţei auto din România şi să identificăm noi posibilităţi de menţinere a ritmului crescător al vânzărilor, pentru perioada următoare”, a declarat J.H. Park, directorul executiv de vânzări al companiei. [poza2s]În această primă jumătate a anului, volumul total al vânzarilor reprezintă deja peste 76% din volumul total al vânzarilor din 2002. Pe modele, Cielo a înregistrat o creştere cu 60% a volumului vânzărilor, în timp ce la Matiz volumul vânzărilor s-a dublat în 2003, faţă de primul semestru al anului 2002. În plus, prin decizia Romtelecom, începând cu data de 1 iulie s-a schimbat numerotaţia şi la telefoanele operaţionale ale companiei Daewoo Automobile Romania. Astfel, serviciul Telefonul Clientului răspunde la numărul: (0251) 544.187, iar Asistenţa Tehnică Rutieră 24 ore este la (0251) 596. 767.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1535 :: 17.76MB