No SSO cookie

Vânzarile Dacia se vor extinde în Europa Centrala

voteaza
(0/ 0)
Vânzarile Dacia se vor extinde în Europa Centrala
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Filiala cehă de import şi distribuţie Renault a preluat, începând cu această lună, vânzările mărcii Dacia, acest fapt fiind primul pas efectuat de Renault în relasarea automobilelor româneşti în Europa Centrală.

 
 
Renault are în vedere, pentru sfârşitul anului 2004, introducerea în regiune a modelului Dacia de 5.000 de euro, fapt confirmat şi de directorul comercial al companiei franceze, François Hinfray, citat de situl companiei. Lansarea sa va permite Daciei să-şi majoreze vânzările, atât pe plan naţionat, cât şi la export, ţările unde aceasta masina va fi lansată la sfarsitul lui 2004 fiind Polonia, Ungaria, Republica Cehă şi Croaţia, iar la începutul anului 2005, şi în Polonia. Dacia X90, va fi produsă în principal în Romania, la Piteşti, urmând ca producţia acesteia să se extindă în Rusia şi Iran, a reamintit Hinfray, la prezentarea rezultatelor financiare ale companiei Renault. Preşedintele Renault, Louis Schweitzer, a exclus permanent în trecut o eventuala comercializare a acestei maşini în Europa occidentală, explicând că a fost concepută pentru ţările unde puterea de cumpărare este limitată şi unde consumatorii doresc vehicule moderne, funcţionale şi la un preţ scăzut fără dotările cerute în Europa Occidentală. "Din start n-am prevazut comercializarea lui X90 în Europa occidentală", a declarat Hinfray, care a apreciat că pentru moment discuţiile privind introducerea modelului pe aceste pieţe sunt deocamdată premature. În ce priveşte piaţa cehă, opt concesionari ai firmei Renault din această ţară au fost selectionati pentru a lansa vanzarea de autovehicule Dacia Solenza, care va avea în Cehia un preţ de 184.900 coroane (5.800 euro).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1381 :: 17.77MB